Bouwbedrijf de Waal Westbroek

Bouwbedrijf de Waal Westbroek beoordelingen (24)

• Review door Tom, Utrecht
    Beoordeeld op 23 mrt 2011
    Renovatie tussenwoning
    Coen heeft veel ervaring met diverse soorten werkzaamheden, dus je kunt voor vrijwel alles bij hem terecht. Daarnaast heeft hij een groot netwerk waaruit hij kan putten voor het betrekken van andere vakmannen. Een echte aannemer die heel goed meedenkt, oplossingen bedenkt en de gehele planning goed in de gaten houdt en goed luistert naar de wensen van de klant. Wij zijn heel erg tevreden!

dank je wel tom voor de leuke reactie.je doet je best he. ik vond het ook erg fijn om er bij jullie iets moois van te maken. m.vr.gr.coen de waal. bouwbedrijf de waal westbroek.

Reactie geplaatst 23 mrt 2011
  • Review door Marcel, Houten
    Beoordeeld op 20 okt 2010
    Uitbouw en plaatsen 2 dakkapellen
    Coen heeft onze verwachtingen overtroffen. We kenden Coen nog van een verbouwing welke hij bij onze ouders heeft gedaan. Coen werkt netjes en snel. Hij komt gemaakte afspraken na en denkt enorm met ons mee. De dakkapellen moeten nog geplaatst worden, maar we vertrouwen erop dat ook dit volgens de gemaakte afspraken verloopt. Kortom, Bouwbedrijf de Waal is een echte aanrader en een betrouwbare partij. Coen, bedankt tot zover en een 10 heb je zeker verviend.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 3 jun 2010
    Aanbouw achterzijde huis Zeist
    Deze vakman begrijpt goed wat er gedaan moet worden, geeft goed advies en voert het netjes en snel uit. Zeker een aanrader!