Bouwbedrijf de Waal Westbroek

Bouwbedrijf de Waal Westbroek beoordelingen (24)

• Review door Hans, Bilthoven
    Beoordeeld op 18 nov 2015
    Aanbouw Bilthoven
    Coen en Patrick de Waal zijn een prima en hardwerkend dynamisch duo! Bouwbedrijf De Waal heeft voor ons in Bilthoven een uitbouw (2.50 meter diep en 5.50 meter breed) geplaatst met 5 meter dakramen en een RVS schuifpui over de hele breedte (zomer 2014). Prima meegedacht over ons verwarmingsvraagstuk (verticale radiatoren aan de muren) en de rij dakramen. Het resultaat van hun werk is dat wij nog elke dag genieten! Harde werkers, van dik hout zaagt men planken en veel ervaring en vakmanschap. Goed oog voor afwerking en netheid. aandachtspunten: communicatie moet vanuit opdrachtgever komen: veel het gesprek aangaan over de voortgang, planning en plannen om te zorgen dat je allebei op één lijn zit. Prijsstelling was goed, alles gerealiseerd voor de opgegeven prijs! Tip: omschrijf alle werkzaamheden heel gedetailleerd op de offerte. Bij garantie of herstelwerkzaamheden heb je dan geen onduidelijkheid (die wij nu wel ervaren, na het verkeerd installeren van een zonnescherm)
    (Bewerkt op 20 jun 2018)
    Beoordeeld op 26 jan 2015
    Serre aanbouwen
    Heel goed bevallen. Top werk geleverd, goed meedenkend en altijd netjes volgens afspraak. Zelfs hebben Coen en Patrick geholpen met het vinden van een sluitende vloer voor in de aanbouw, zodat we vrijwel geen verschil zien tussen bestaand en nieuw. Ook is een mooie steensoort gevonden zodat de uitbouw (met het bestaande kozijn dat naar achter geplaatst is) bijna niet opvalt. Het lijkt of het altijd zo geweest is.
  • Review door Rogier, Haarlem
    Beoordeeld op 15 okt 2013
    Serre aanbouw (6x3,5m)
    Referentie volgt spoedig met foto's, update 6/2/14, ik kom er maar niet aan toe om een referentie te schrijven, deze volgt nu echt spoedig! Alvast enkele woorden die Coen en zijn zoon Patrick omschrijven: -Hardwerkend -Betrouwbaar -Meedenkend en met zeer goed advies komen -Netjes werkend -Altijd op tijd (en als ze een keer door bijvoorbeeld verkeer later zijn, dan bellen ze even) -Makkelijk in de omgang Zoals beloofd volgen de foto's en uitgebreidere referentie spoedig! In ieder geval een absolute aanrader. De door Coen en zijn zoon Patrick gebouwde Serre is echt een genot om in te zitten en zit eigenlijk nog maar zelde ergens anders. De nieuw geplaatste kozijnen (badkamer en slaapkamer) zijn ook top! Ik had wat de kozijnen aangaat de meeste reacties van aannemers ontvangen, de offerte van Coen de Waal was ook nog eens veruit de allerbeste. Het dakterras met dakluikopgang is erg mooi geworden, Mooi hekwerk rondom ook en de prijs viel mij reuze mee. Dit was overigens de eerste keer dat ik via werkspot een aannemer heb gezocht en ik moet zeggen dat dit supergoed is bevallen. Ik zou Coen en zijn zoon Patrick de Waal van harte willen aanbevelen, beide zijn vaklui met heel veel allround kennis en vaardigheden, daarom vond ik ze ook ideaal, ik had namelijk een Compleet nieuwe serre met vloerverwarming, nieuwe kunststof kozijnen, paatsen van een dakterras en het plaatsen van een dakluik op Werkspot gezet. Het liefst wilde ik dat 1 aannemer alle klussen zou doen, dat is dus Coen de Waal geworden en ik heb hier geen moment spijt van gehad, nee beter nog, spijt dat ik deze klussen niet eerder heb laten doen! Hopelijk heb ik iedereen die via Werkspot zoekt naar een aannemer geholpen door deze referentie geschreven te hebben en hoop dat u een goede keuze zult maken. Rogier Pointl Haarlem
  • Review door JC, Utrecht
    Beoordeeld op 12 aug 2013
    Dak en dakkapel - diverse werkzaamheden
    De Waal heeft na een lekkage onze dakkapel gerenoveerd; zo op het eerste gezicht is er prima werk geleverd. Het is even wachten op de eerstvolgende wolkbreuk, maar we hebben er vertrouwen in dat de lekkage is verholpen. Wat ook prettig was, is dat de werkzaamheden op zeer korte termijn konden worden uitgevoerd. Prima werk dus.
  • Review door Inge, Utrecht
    Beoordeeld op 7 feb 2013
    Dakopbouw tweede verdieping
    Coen en Patrick de Waal hebben in een maand tijd een hele nieuwe verdieping op ons huis gezet. Ze werken hard, snel, netjes, en maken weinig zooi. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe verdieping; het is precies wat we wilden en bovendien erg strak afgewerkt. Een klein verbeterpunt: Coen houdt erg van aanpakken, maar wat ons betreft had er iets meer overleg mogen zijn. Het was voor ons de eerste keer dat we zoiets deden, en een aantal zaken zoals het overleg met de buren en de vergunningsaanvraag hadden beter gekund. Dit heeft ook te maken met onze onervarenheid, maar vooraf beter overleg en inzicht in het bouwproces had ons wel wat zorgen gescheeld. Maar dit is maar ene klein puntje en heeft verder geen invloed gehad op het uiteindelijke resultaat. Al met al kan ik Bouwbedrijf De Waal Westbroek dus aan iedereen aanraden.
  • Review door Martin, Eemnes
    Beoordeeld op 19 apr 2012
    Vervanging Serre voor Aanbouw
    Bouwbedrijf de Waal heeft een uitstekende opdracht uitgevoerd. Al vanaf het eerste contact liep alles zeer prettig. De afgesproken aanpassingen op de offerte werden snel verwerkt en vragen werden duidelijk beantwoord. Coen en zoon Patrick konden al direct na opdrachtverstrekking aan de slag. Naast de uitbouw hebben ze ook nog het achterkozijn vervangen voor een kozijn met ramen en openslaande deuren, ook prima werk geleverd (zit niet in de totaalprijs). De opdracht is in de afgesproken 5 weken uitgevoerd. Er is netjes en degelijk gewerkt, dagelijks werd de ergste rommel opgeruimd. Kleine probleempjes onderweg zijn prima verholpen. Coen is een echte allrounder, kan heel veel zelf. De "bouwvergaderingen" op vrijdagmiddag waren ook erg gezellig. Wij kunnen bouwbedrijf de Waal absoluut aanbevelen. Mochten we ooit nog eens gaan verbouwen dan zullen we hen zeker weer benaderen.
  • Review door mevr., Utrecht
    Beoordeeld op 30 jan 2012
    Aanbouw en badkamer
    Coen de Waal en zijn zoon Patrick hebben bij ons een aanbouw geplaatst en de badkamer verbouwd. Het zijn absolute twee vakmannen. Er werd hard gewerkt en elke avond als wij uit ons werk kwamen was het een feestje te zien dat de bouw weer een groot stuk was opgeschoten. Wat wij vooral op prijs stelden is dat Coen de Waal tijdens het bouwproces actief meedacht en ons verschillende suggesties heeft gedaan waardoor de projecten beide mooier zijn geworden dan gehoopt. Overigens zonder dat dit ons geen cent meer heeft gekost. Het is te merken dat Coen de Waal jarenlang ervaring heeft en ik zou Bouwbedrijf de Waal voor andere bouwprojecten absoluut weer inzetten.
  • Review door bjorne, Utrecht
    Beoordeeld op 30 nov 2011
    opbouw verdieping
    Vader en zoon zijn keiharde werkers met verstand van zaken. Ik zag biedingen die uiteen liepen van 22.000 tot 76.000 (?) de prijs van 30.000 euro lag aan de lage kant maar is aan het resultaaat en werkwijze niet te zien. Wat ook heel fijn is is dat er achteraf niet extra kosten worden gevraagd. Coen en Patrick zorgen er ook voor dat de troep beperkt blijft. Ze werken netjes en als ze veel troep moeten maken dan ruimen ze dat voor het grootste gedeelte altijd zelf op. Door de expertise van Coen hebben wij de bouwplannen aangepast. Er wordt dus ook meegedacht! Erg fijn om te kunnen communiceren. Daarnaast was de complete opbouw binnen een maand gerealiseerd. Kortom, bouwbedrijf de Waal staat in mijn contactgegevens en zal iedereen aanraden om met ze in zee te gaan.
  • Review door David, Houten
    Beoordeeld op 6 jul 2011
    Aanbouw serre + kleine opknapklussen
    Coen de Waal (en af en toe zijn zoon als die meekomt) is een hardwerkende vakman die op alle vlakken fijn is om mee te werken. Het begon met een goede offerte, maar daarna gedurende het hele bouwproces heeft hij meegedacht, heeft ideeën en suggesties aangedragen, deed niet moeilijk over allerlei gedoetjes, werkte stug door en bood nog allerlei service achteraf. Ofwel: geen gezeur, goede communicatie, en ook een mooie uitbouw.
    Beoordeeld op 26 mrt 2011
    Fundering incl heipalen en poeren/kolommen voor toegangspoort
    Zeer prettig contact gehad met de aannemer. Denkt met de klant mee. Opdracht snel ter hand genomen en vakkundig uitgevoerd. Kortom, een zeer tevreden klant!