Bouw kliniek

Bouw kliniek beoordelingen (125)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 27 mei 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie

• Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 12 mei 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 5 m²

Zeer tevreden over Omer en zijn collega’s. Altijd en snel bereikbaar heeft bij ons 2 badkamers en de toilet gerenoveerd. Ook andere werkzaamheden uitgevoerd in het huis, stuc- en schilder werk, tegelplaatsen, vloerverwarming en elektra werkzaamheden. Zeker aan te raden!
  • Review door Mitchell, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 24 apr 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 7 m²

Geweldig werk geleverd. Omer en zijn team leveren echt vakwerk af. Het leidingwerk van de oude badkamer bleek na het slopen erg slecht te zijn. Hier werkt direct een loodgieter voor ingeschakeld en alles werd professioneel verholpen. De tegels zijn uiterst secuur betegeld en alle belijning loopt mooi in elkaar over. Alles gaat in overleg en de vakman komt met goede input. Echt een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 21 apr 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Badkamer vernieuwing (betegelen en...

Wij zijn erg blij met onze vernieuwde badkamer en wc. Het eindresultaat is echt mooi geworden, met veel aandacht voor details en een nette afwerking. De badkamer was binnen een week opgeleverd (ofwel eerder dan de opgegeven planning), wat we erg prettig vonden. Het team werkte hard, was vriendelijk en heeft in korte tijd iets moois neergezet. Dankjewel daarvoor. Al met al zijn wij zeer tevreden en zouden wij dit bedrijf zeker aanbevelen. En in de toekomst weer benaderen voor een opdracht.
  • Review door Tamira van Rijn, Zoetermeer
    Beoordeeld op 13 apr 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 5 m²

Omer is vriendelijk, alles valt te bespreken, daarbij is hij goed bereikbaar. De mannen werken hard door, vragen hoe je de werkzaamheden graag ziet. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 9 apr 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Nieuwe badkamer installatie; 7 m²

Omer van Bouw kliniek heeft mooi werk afgeleverd. Na plaatsen klus kwam Omer de volgende dag langs en de dag erna begonnen ze aan de klus. De klus is zeer professioneel uitgevoerd. Denken mee en hebben verstand van zaken. Volgende klus maak ik zeker weer gebruik van bouw kliniek
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 2 apr 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Nieuwe badkamer installatie; 6 m²

Zeer tevreden en zeker aan te raden! Badkamer en toiletten laten plaatsen, vliering en koof hebben ze gemaakt, stucen en renovliezen van muren inclusief schilderen. Heel strak gedaan, alleen de communicatie met de collega’s van Omer was soms lastig omdat ze geen Nederlands konden. Maar Omer was altijd goed bereikbaar om snel als tolk te fungeren.
  • Review door Alex, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 mrt 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Nieuwe badkamer installatie; 4 m²

Wij hebben onze badkamer volledig laten renoveren door Omer van Bouwkliniek en zijn hier erg tevreden over. Vanaf het begin was de communicatie duidelijk en prettig. Bij vragen konden we altijd goed contact krijgen en werd er snel meegedacht. De werkzaamheden zijn vlot en netjes uitgevoerd. Sterker nog, de badkamer was ruim vóór het einde van de planning al opgeleverd. Tijdens de verbouwing werd er hard gewerkt en alles werd netjes achtergelaten. Het vakmanschap is duidelijk terug te zien in het eindresultaat. De badkamer is precies geworden zoals we hoopten en alles is strak afgewerkt. Het voelt eerlijk gezegd bijna alsof we een hotelbadkamer hebben gekregen. Wij zouden Omer van Bouwkliniek dan ook zeker aanraden aan anderen die een badkamer willen laten verbouwen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 21 feb 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie

• Review door Art, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 2 feb 2026

Stucwerk binnen: Uitbouw

Aardige mensen, snel gewerkt met goede resultaat en nog goede prijs. Een aanrader!