Borg Bouw

Borg Bouw beoordelingen (81)

• Review door greet, Utrecht
    Beoordeeld op 1 mei 2020

Boeidelen: Repareren of gedeeltelijk vervangen

Franklin was nadat ik hem gebeld had direct al langs geweest om de klus op te nemen en te onderhandelen over de kosten. De volgende dag om 8.00 uur startte hij en stuurde me nog een foto waarop hij liet zien dat hij de houtdelen al in de grondverf had gezet. Franklin werkte snel en liet tijdens zijn werkzaamheden zien wat hij deed. Ik ben heel blij met het resultaat. Een goede, vriendelijke werkspotter. Hij belde me een dag erna nog op om me te attenderen om de deur aan de onderkant in de grond te zetten en af te lakken. Hij had daar een stuk vanaf geschaafd. Zorgvuldig!
  • Review door Wilbert, Leerdam
    Beoordeeld op 23 apr 2020

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn

Franklin heeft snel gereageerd op de vraag om mijn voordeurdrempel te repareren. Hij heeft de klus direct opgepakt, juiste prijsindicatie gegeven en voor zover ik kan beoordelen goede kwaliteit materialen gebruikt. Geen prutser en een hard voor kwaliteit. Aanrader in de brede omgeving Leerdam.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gorinchem
    Beoordeeld op 26 aug 2019

Boeidelen: Repareren of gedeeltelijk vervangen en schilderen

Borg Bouw gaat voor kwaliteit en heeft de klus vlot gedaan. Tijdens het werk werd ik op de hoogte gehouden en betrokken bij verschillende keuzes die gaandeweg konden worden gemaakt. Frenklin is prettig in de omgang en heeft goede vaklui op de klus gezet. Voor het maken van een offerte is Borgbouw komen kijken, daardoor kon hij goed inschatten wat er gedaan moest worden. Dat was meer dan ik zelf had ingeschat, maar ook ik kon zien dat hout op verschillende plekken onder de verf aan het rotten was.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijen
    Beoordeeld op 15 aug 2019

Raamkozijnen repareren: Paneel tussen tussendorpen en onderdorpel v...

Franklin heeft prima werk geleverd. Het kozijn is netjes vervangen. Wij zijn tevreden. Communicatie was prettig, wel heeft hij de afspraak meerdere keren verzet. Gelukkig had het geen grote haast, maar het was wel jammer. Wel liet hij dit altijd bijtijds weten, wat dan weer wel prettig is. Ik zal hem zeker aanraden, werkt goed en vlot. Hij liet het restje grondverf achter, zodat we het de dag erna zelf konden gronden (na het uitharden van de epoxy). Nogmaals bedankt! Ziet er top uit.
    Beoordeeld op 2 feb 2018

Kozijn schuurdeur verrot

Uitgevoerde werk was prima
  • Review door Jeroen, Barendrecht
    Beoordeeld op 1 nov 2017

Reparatie kozijn / schuifpui ivm houtrot

Mijn ervaring met borg bouw was goed, netjes werk afgeleverd en zeer ervaren . Kon gelukkig snel langs komen om vervolgens de volgende dag aan de slag te gaan echt top 👍 Ps schilderwerk zelf gedaan
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeeld op 19 okt 2017

Rotte dorpel + rotte plekken repareren (of gehele wand vervangen)

Franklin en zijn collega hebben de gehele wand vervangen, dat had uiteindelijk toch mijn voorkeur boven her en der rotte plekken behandelen. De wand had Franklin vooraf in zijn werkplaats gemaakt, twee keer gegrond en voorzien van isolatie. Dus het kostte uiteindelijk nog maar een paar uur om de wand echt te vervangen. De (onvermijdelijke) kleine beschadigingen die bij het wegbreken van de oude wand ontstaan waren, heeft Franklin weer netjes weg- en afgewerkt. Franklin denkt goed mee, geeft handige tips en levert snel. Ik ben erg tevreden met het resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 13 okt 2017