Bess Dakwerken

Bess Dakwerken beoordelingen (248)

• Review door Frijns, Haarlem
    Beoordeeld op 14 apr 2023
    Dakrenovatie: 50 m²; nieuw bitumen liggen; Plat dak
    Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, uitstekende communicatie met de heer Besseling, ook met raad en daad. Werkzaamheden uitgevoerd voor 100 vierkante meter dak, het geheel strak neergelegd , uitermate tevreden, Dankjewel Roel.
  • Review door Amy, Maarssen
    Beoordeeld op 5 apr 2023
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Top, zeker 5 sterren! Duidelijke en snelle communicatie. Vakwerk geleverd! Echt niks op aan te merken, super blij met het resultaat!
  • Review door Faho, Amsterdam
    Beoordeeld op 23 mrt 2023
    Dakrenovatie: 50 m²; Dak lekkage; Plat dak
    Top Service!!! Bess Dakwerken heeft ons recent geholpen met het vervangen van onze daken. We hadden 5 buren die samen de dakvervanging door Bess Dakwerken lieten uitvoeren. Van te voren was alles heel duidelijk besproken, waardoor we precies wisten wat er gedaan zou worden en op welke tijdstippen dat gebeurde. De monteurs kwamen ook altijd op de afgesproken tijden om hun werkzaamheden uit te voeren, waardoor er nooit vertraging optrad in de planning. Ook kregen we alle nieuwe updates over hoe ver ze al mee waren via foto's en video's van hun vordering op onze daken, wat echt prettig was om te weten vond ik persoonlijk! Uiteindelijk is iedereeen erg blij met het resultaat en raad ik Bess Dakwerken dan ook aan elke aan die iets wil laten doen aangaande eendak of ander bouwkundig advies/onderhoudswerkzaamheden.
  • Review door Thomas , Hoorn
    Beoordeeld op 18 mrt 2023
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Roel heeft bij mij 65m2 dakbedekking vervangen. Dit hebben ze zeer kundig en snel afgehandeld! Erg tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 17 mrt 2023
    Dakrenovatie: 30 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Roel en kompaan hebben mijn dak gerenoveerd en zijn professionals gebleken. In zowel voortraject als tijdens de klus. Heel netjes en snel gewerkt. Denken mee en prima prijs. Aanrader!
  • Review door Marco, Leeuwarden
    Beoordeeld op 7 mrt 2023
    Dakrenovatie: Reparatie werkzaamheden; Plat dak
    Kwaliteit van het werk is gewoon goed, communicatie met hun was top altijd bereikbaar voor vragen gewoon goed bedrijf voor jou dak
  • Review door Rob, Hoofddorp
    Beoordeeld op 28 feb 2023
    Dakrenovatie: 63 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Roel kwam vooraf kijken en gaf aan wat hij zou gaan doen. Maakte toen al een zeer deskundige indruk. De klus is binnen de afgesproken tijd en offerte uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden en beveel Bess Dakwerken van harte aan.
  • Review door Janneke, Ursem
    Beoordeeld op 23 feb 2023
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Heel tevreden..super snel en netjes..vriendelijke heren die doen wat afgesproken..blij.met een nieuw dak...en jaaaa...waterdicht Thx voor jullie mooie werk