Bess Dakwerken

Bess Dakwerken beoordelingen (248)

• Review door Lars , Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 27 apr 2024
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Super werk geleverd. Ik heb contact gehad met Roel en wat een fijne vent is dat. Hij is goed bereikbaar, communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Roel heeft super snel gewerkt en super netjes werk geleverd. Ik zou hem iedereen aanraden en als ik ooit nog eens een dak moet laten doen, weet ik alvast wie ik bel!
    (Bewerkt op 16 mei 2024)
  • Review door Jos Josso, Zuid-Scharwoude
    Beoordeeld op 24 apr 2024
    Dakrenovatie: 25 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Wij zijn met Bess Dakwerken in zee gegaan vanwege de goede reviews en de no nonsens manier van reageren. Roel heeft vakwerk geleverd, niets op aan te merken. Hij geeft ook nog eens garantie. Kortom, Een aanrader wat ons betreft.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bussum
    Beoordeeld op 21 apr 2024
    Dakrenovatie: 50 m²; Daksiolatie op bestaand plat dak; Plat dak
    In éen woord: uitstekend. Doordachte aanpak, rustige uitvoering, geen extra geluidsoverlast voor huis of omwonenden. Goede communicatie over stand van zaken. Ziet er ook nog heel netjes uit.
  • Review door Uul Haanstra, Zaandam
    Beoordeeld op 15 apr 2024
    Dakrenovatie: 37 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Heldere communicatie + Duidelijke offerte en afspraken + Prima werk geleverd + Vriendelijk en vrolijk + Goede prijs = Aanrader!
  • Review door Helga, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 mrt 2024
    Dakrenovatie: 76 m²; Dakbedekking vervangen; Schuin dak. Denk aan e...
    Onze bitumen dakbekleding is vervangen. De klus is netjes en goed uitgevoerd. Tijdens en na het werk kregen we foto's van de vorderingen. Prettige communicatie, aardige mensen. Ik raad Bess Dakwerken aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bovenkarspel
    Beoordeeld op 28 mrt 2024
    Dakrenovatie: Dak lekkage; Plat dak
    Zeer tevreden met de communicatie, de offerte en het resultaat. Roel en zijn maat hebben vakwerk afgeleverd. Ik zou hem zeker aanraden.