Autosensor

Autosensor beoordelingen (152)

• Review door Michael, Kampen
    Beoordeeld op 17 nov 2016
    Last van knipperende Xenon verlichting. Xenon-lampen vervangen, bal...
    Vakman met de juiste specialisme. Erg vriendelijk en meedenkend. Christiaan heeft z'n uitste best gedaan om dit probleem te tackelen. Gaat een uitdaging niet uit de weg. Goede prijs kwaliteit voor specialistisch vakwerk!
  • Review door Steven, Baarn
    Beoordeeld op 13 nov 2016
    Vervangen Hyundai i10 ruit rechts-voor
    Prima gast. Heeft mijn elektrische autoruit gemaakt. Was er wel een tijdje mee bezig, maar met goed resultaat. Erg net afgehandeld.
  • Review door Nita, Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 1 nov 2016
    Autoradio vervangen In Renault Twingo
    Snelle reactie, waar gelijk vertrouwen uitstraalde. Conform afspraak radio ingebouwd op locatie. Zeer tevreden, mocht ik nog een vakman nodig hebben in dit vakgebied zal ik zeker vragen of hij weer komt.
  • Review door Lotus, Haarlem
    Beoordeeld op 31 okt 2016
    Universele dvd speler inbouwen
    Prima, komt prima op tijd. Verandert de afspraak als dit moet. Is dus flexibel. Heeft de dvd speler netjes ingebouwd. Nam de tijd en is zorgvuldig en voorzichtig met je spullen. Eindresultaat is prima we zijn uiterst tevreden.
  • Review door Willem, Amsterdam
    Beoordeeld op 31 okt 2016
    Lekstroom, voorband, kleine check Yamaha FZX 700 uit 1986
    Christiaan heeft zowel de lekstroom gevonden als het remlicht gerepareerd. Erg fijne samenwerking en flexibele vakman. Een aanrader voor iedereen die een elektrisch probleem heeft!
  • Review door Frans, Eindhoven
    Beoordeeld op 27 okt 2016
    Boordlicht installeren in boot
    Christiaan is betrouwbaar, en deskundig op het gebied van 12V installaties. Maakt een goede analyse en voert deze tot in detail uit in overleg met de klant. Aanrader! Frans van Woensel
  • Review door Koen, Epe
    Beoordeeld op 19 okt 2016
    Handmatig raammechaniek vervangen. Fiat grande punto. Linker achter...
    Wij hebben een hele goede ervaring met Christiaan! Van te voren duidelijke afspraken gemaakt over wat er gebeurd moest worden, wat de prijs zou zijn, en wanneer hij zou komen. Uiteindelijk was hij er wat langer mee bezig dan wat eerst verwacht was, doordat de auto net wat anders in elkaar zit dan anderen, maar Christiaan wilde net zo lang doorgaan tot hij alles had opgeknapt en afgewerkt. En de prijs bleef bij hoeveel we hadden afgesproken :-) Wij bevelen Christiaan dus zeker aan!
  • Review door Rob, Utrecht
    Beoordeeld op 14 okt 2016
    Oldtimer bedrading nalopen en repareren
    Hele goede ervaring. Hij bekijkt de hele situatie, maakt een goed plan en na overleg gaat hij het uitvoeren. Werkt netjes, is precies en zorgt dat je uiteindelijk een kwalitatief en betrouwbaar resultaat hebt. Komt ook met verbeterpunten en gaat niet voor de easy way, maar de best way. Zeker een aanrader, hem ga ik vaker raadplegen. Topper
  • Review door Martin, Zoetermeer
    Beoordeeld op 14 sep 2016
    Bedrading of electra vervangen
    Ik zeg doen! Wanneer je een vakkundige en technische man nodig hebt is Christiaan de juiste persoon om mee in zee te gaan. Na een grondig vooronderzoek zet hij uiteen wat hij tegen komt en wat de oplossing is. Van daaruit bepaal je zelf wat je wilt laten maken en wat niet. Vooraf afspraak maken over de prijs, en thats it! Bij mij is de bedrading op de boot onderhanden geweest. Alles werkt weer. En zeker betaalbaar.