AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

Beoordeeld op 6 apr 2012
    Lekkage verhelpen - afvoer vervanging
    Onze verstopping in de afvoer van onze keuken is perfect verholpen. Nadat de verstopping niet in de directe afvoer werd gevonden, is Michel op zoek gegaan naar een verstopping in de standleiding. Hier bleek het euvel te zitten, met als resultaat dat de verstopping en lekkage helemaal verholpen is. Michel is er een keer voor teruggekomen, maar hield vast aan de afgesproken prijs.Veel dank voor de hulp! Heb je een verstopping in de afvoer, dan raden wij Aquadrain zeker aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 30 mrt 2012
  • Review door Monique Appels, Moordrecht
    Beoordeeld op 27 mrt 2012
    Sanybroyeur blijft pompen
    MIchel van Buul is correct, professioneel en biedt een goede service! Bovendien is hij prettig in de omgang. Een aanrader.
  • Review door Patrick, Aalst
    Beoordeeld op 24 mrt 2012
    Vernieuwe gedeelte buitenriolering
    Oud riool eruit, nieuw erin was de opdracht, maar bij het opgraven bleek dat het iets anders ging lopen. Michel bedacht een perfecte oplossing en werkte lekker door. Uiteindelijk was hij zelfs flink goedkoper dan zijn eerste raming. Echt een aanrader dus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gorinchem
    Beoordeeld op 20 mrt 2012
    water / sop loopt uit afvoer wasmachine
    M heeft de klus prima gedaan. Verstand van zaken en prettig in de omgang. Vertrouwd adres.
  • Review door Blanche, Utrecht
    Beoordeeld op 19 mrt 2012
    Onze toilet trekt niet meer door wegens geen ontluchting
    Nadat ik onze klus op werkspot had geplaatst, reageerde Michel direct met daarbij een indicatie van de kosten. Toen ik hem belde, gaf hij de tip eerst eventjes de zwanenhals van het fonteintje er af te schroeven, om zeker te weten dat het hier om een verstopping ging. Hij kon overigens dezelfde dag nog langskomen! Maar dit was voor ons niet nodig, dus spraken we 3 dagen later af. Binnen 1 1/2 uur was ons probleem opgelost, hartstikke fijn! Daarnaast denkt Michel, op verzoek, mee over andere riool verbeteringen. Al met al een keurige, nette, vriendelijke professional, welke wij zo opnieuw zouden benaderen en zeker aanbevelen! Bedankt!
  • Review door Mols, Baarn
    Beoordeeld op 4 mrt 2012
    Ontstoppen wasbak badkamer
    Aquadrain heeft het probleem van mijn verstopte wasbak snel en vakkundig verholpen. Houdt zich aan gemaakte afspraak, werkt snel en netjes. Extra plus dat hij de dag van de afspraak nog een keer de afspraak bevestigd.
  • Review door Georgette, Schiedam
    Beoordeeld op 3 mrt 2012
    afvoer vermoedelijk verstopt in keuken
    Een zeer nette, hardwerkende man, met een flexibele instelling. Deskundig, vriendelijk, bewogen en met verstand van zaken. Maakt na afloop van de klus, ook de werkruimte weer netjes. Velen zouden een voorbeeld kunnen nemen aan dit bedrijf. Niet alleen vriendelijk, correct en beleefd, maar ook nog met echte expertise. Michel, heel hartelijk dank namens zeepmakerij, voor je vlotte hulp. Nu kunnen wij fijn de opdrachten gaan doen, ook in het weekend, dankzij jouw hulp!! Een aanrader voor iedereen.