AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

• Review door M., Bilthoven
    Beoordeeld op 27 feb 2012
    Riolering repareren in tuin en oprit
    Prettig in de omgang. Snel en flexibel in de planning. Werk is professioneel uitgevoerd. Absoluut een aanrader voor rioleringswerkzaamheden!
  • Review door L., Utrecht
    Beoordeeld op 27 feb 2012
    douchecabine vervangen
    Goede service. Geen belemmeringen zien, maar alleen mogelijkheden om de situatie op te lossen. Fijn en net contact.
  • Review door kevin, Tilburg
    Beoordeeld op 25 feb 2012
    verstopping
    hey michel bedabkt voor je goede werkzaamheden bij me klant je bent een echte vakman mvgr. kevin engelsma k.e.t klusbedrijf
  • Review door Willem, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 feb 2012
    Afvoer naar riolering straat ontstoppen
    Op kort termijn een afspraak met Michel van Buul van AQUADRAIN kunnen maken. Zeer netjes in de omgang, duidelijke vaste prijsafspraak vooraf over de werk. Een vakkundige uitleg en advies over onze afvoer. We zijn erg tevreden en blij dat onze afvoer weer door loopt. Het kaartje bewaren we goed voor als we nog eens onze afvoer moeten laten ontstoppen.
  • Review door Georgette, Utrecht
    Beoordeeld op 22 feb 2012
    Gedeeltelijk vervangen riolering
    Op afsproken tijd gearriveerd. Direct aan de slag gegaan zonder pauze. Professioneel en prettig in de omgang. Netjes alles opgeruimd na reparatie. Prijs/kwaliteit zeer goed.
  • Review door Hans, Zoetermeer
    Beoordeeld op 21 feb 2012
    afvoer keuken ontstoppen.
    Ondanks dat wij niet echt in de buurt wonen, was een afspraak op korte termijn geen probleem. Het fresen van de keukenleiding bleek gecompliceerder dan verwacht. Dit kostte veel meer tijd maar Michel rekende toch het vooraf afgesproken bedrag. Ook nog tips gekregen om de afvoer zelf regelmatig preventief te reinigen. Wij kunnen Aquadrain van harte aanbevelen. Zeer vakkundig en betrouwbaar. Familie Voets.
  • Review door Sandor, Amersfoort
    Beoordeeld op 14 feb 2012
    Ontstoppen keukenafvoer
    Na een snelle reactie van Michel hier op werkspot konden we meteen de volgende dag geholpen worden. Hij werkte snel en efficient. Hij zag dat de bestaande afvoer van minder kwaliteit was (zelfs kapot) en hoeken van 90 graden bevatte, dit heeft hij direct voor een klein bedrag verholpen. Indien we ooit weer problemen hebben zal ik hem direct weer inschakelen.
  • Review door Radha, Den Haag
    Beoordeeld op 14 feb 2012
    Ontstoppen van afvoer in keuken en douche
    Binnen 10 minuten werd er gereageerd, snelle afhandeling en goede vakman. Ik zal Aquadrain zeker aanraden bij vrienden en kennissen!