AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1015)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 8 feb 2018

Afvoer wasmachine beoordelen/repareren

Onze ervaring is niet positief: bij aankomst niet de juiste spullen bij zich (“waar is de dichtstbijzijnde bouwmarkt”), communicatie over plannen afspraak slecht en lastminute, uiteindelijk niet in staat de klus te klaren en last but nog least achteraf niet bereikbaar voor maken nieuwe afspraak. Reden: ziek, sorry, zoek maar een ander. Waarschijnlijk kan deze meneer een standaard verstopping wel oplossen, maar mocht het wat ingewikkelder worden dan haakt hij af. Jammer! Het probleem is anderhalve week later dus niet opgelost, we zoeken een andere vakman.

Beste Opdrachtgever Slecht gecommuniceerd? Dat klopt! Ziek (nog steeds)? Klopt ook!! Niet alle materialen? Klopt ook (auto stond in garage voor andere versnellingsbak, kosten €1158,)!!! Excuses aangeboden? Klopt (blijkbaar niet aanvaard)!! Gelukkig zijn mijn 434 andere referenties stuk voor stuk goed. Helaas ben ik fysiek niet in staat om de opdracht alsnog af te maken en hoop voor u dat uw probleem vandaag of morgen wel word opgelost. Overigens heb ik geen kosten aan u berekend.

Reactie geplaatst 8 feb 2018
  • Review door sanne, Nijmegen

Afvoer doucheputje zit verstopt

We kunnen weer douchen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum

keukenafvoer ontstoppen

• Review door Daan, Rijnsburg
    Beoordeeld op 2 feb 2018

Keukenafvoer onder het huis vervangen

Prettige man die alles goed uitlegde. De klus is heel goed uitgevoerd en nog 6 maanden garantie
    Beoordeeld op 31 jan 2018

verstopte leiding in washok

• Review door Willy, Sint-Oedenrode
    Beoordeeld op 29 jan 2018

Afvoer zit verstopt.. (keuken)

Man van zijn woord.. Mijn complimenten..
    Beoordeeld op 27 jan 2018

Gootsteen ontstoppen keuken

Verstopping is zeer vakkundig verholpen en de communicatie was erg prettig. Al met al een zeer positieve ervaring.
  • Review door Roxane, Purmerend
    Beoordeeld op 16 jan 2018

Gootsteen ontstoppen

Vakkundig en snel.
  • Review door Marcel, Zaltbommel
    Beoordeeld op 9 jan 2018

Ontstoppen afvoer in de keuken

• Review door A.S.S., Amersfoort
    Beoordeeld op 22 dec 2017

Lichte verstopping gootsteen

Top vanochtend bericht gestuurd en nu alles intussen opgelost. Snelle reactie duidelijke afspraak en het probleem verholpen! Bedankt Michel en fijne feestdagen.