AO TOTAALBOUW
AO TOTAALBOUW beoordelingen (197)
Review door Kees Geraedts, Nijmegen Beoordeeld op 13 feb 2025Beoordeling: 4 van 5Toilet repareren: (scharnier) toiletbril vervangenNa het afgesproken tijdstip nog 2 uur moeten wachten; de medewerkers zijn vriendelijk, klantgericht en kundig en hebben ons probleem keurig opgelost.Review door Werkspot-gebruiker uit Asten Werkspot-gebruiker uit Asten
Beoordeeld op 12 feb 2025Beoordeling: 3 van 5Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet, Gootsteen, Waterkraan; Sani...Helaas nooit geen offerte gehad. Bij bellen gaf hij aan dat er wel iets verstuurd was en het mis was gegaan. Ik heb vervolgens zelf nog een mail gestuurd zodat daar een reply op kon komen, maar ook niks ontvangen. Dan hoor ik liever dat je geen tijd of zin hebt. Je bent toch aan het wachten.Reactie van de vakman:
Beste, we vinden het spijtig om te horen dat u geen goede ervaring had. We doen ons best om Op iedereen te antwoorden en te helpen met wat er nodig is. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Graag willen wij dit met u rechtstreeks rechtzetten en bespreken en geven u daarom een gratis dienst weg! Bedankt voor uw review en hopelijk tot snel ! lees minder
Reactie geplaatst 23 jul 2025Review door T. Janssen, Doetinchem T. Janssen, Doetinchem
Beoordeeld op 4 feb 2025Beoordeling: 1 van 5Gaten boren: 3 gaten; Ventilatie(Bewerkt op 11 feb 2025)Helaas kan ik deze klus niet als goed bestempelen. Op de dag van het uitvoeren waren ze de diamantboor vergeten. Na de afspraak om na het weekend om 09:00 uur het af te maken, kwamen ze om 11:30 uur. 10 minuten vóór aanvang kreeg ik een bericht dat het €170,- meer zou worden, die na mijn afwijzing toch niet betaald hoefde te worden. Toen kwam de factuur die 15 euro te hoog was en tot slot geen betaaltermijn maar direct betalen! Al met al geen fijne ervaring.Reactie van de vakman:
Beste Bedankt voor uw feedback over uw recente ervaring met onze diensten. We vinden het jammer te horen dat deze niet aan uw verwachtingen voldeed. We zouden graag willen weten wat er precies misging, zodat we onze service kunnen verbeteren en ervoor kunnen zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Als blijk van onze waardering voor uw feedback willen we u graag een gratis klus aanbieden voor uw volgende project. We hopen dat we zo uw vertrouwen kunnen herstellen en u een betere ervaring kunnen bieden. We kijken uit naar uw reactie en zijn benieuwd naar uw suggesties. Met vriendelijke groet,
Reactie geplaatst 23 jul 2025Review door Leon Van Golde, Weert Leon Van Golde, Weert
Beoordeeld op 31 jan 2025Beoordeling: 5 van 5Lekkage verhelpen: Beschadigde leidingenZe hebben het netjes opgelost en weer netjes achtergelaten. Ze waren aardig, beleefd en proffesioneel. Ik raad ze zeker aan!Review door Sainath Kadam, Eindhoven Sainath Kadam, Eindhoven
Beoordeeld op 29 jan 2025Beoordeling: 5 van 5Radiatorkranen plaatsen of vervangen: 3 kranen; VervangenSam did a good job replacing old manual radiator valves with new TRVs.Review door Orlane, Boxtel Orlane, Boxtel
Beoordeeld op 29 jan 2025Beoordeling: 5 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit Valkenswaard Werkspot-gebruiker uit Valkenswaard
Beoordeeld op 29 jan 2025Beoordeling: 4 van 5Review door Jos Stijfs, Hoensbroek Jos Stijfs, Hoensbroek
Beoordeeld op 22 jan 2025Beoordeling: 5 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit Beuningen Werkspot-gebruiker uit Beuningen
Beoordeeld op 7 jan 2025Beoordeling: 5 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
Beoordeeld op 9 dec 2024Beoordeling: 3 van 5Afzuigkap: Afzuigkap plaatsen(Bewerkt op 9 dec 2024)Helpful in the beginning, friendly and on time. Made some damages on the cupboard when installing the extractor hood. He said that he will fix it another time but disappeared with no replies to my messages.Reactie van de vakman:
Reactie geplaatst 23 jul 2025