Alesso Allround

Alesso Allround beoordelingen (306)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zwanenburg
    Beoordeeld op 27 okt 2020

Vloer egaliseren: 50 m2

Ramon heeft onze vloer 2x geëgaliseerd en we zijn tevreden over het eindresultaat. Wij raden hem zeker aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 21 okt 2020

Vloer egaliseren: 42 m2

• Review door Patty, Deventer
    Beoordeeld op 20 okt 2020

vloer egaliseren na aanleg vloerverwarming

Top, netjes volgens afspraak gegaan. Prettig man om afspraken mee te maken
  • Review door Richard, Halfweg
    Beoordeeld op 16 okt 2020

Vloer egaliseren: 63 m2

Een op en top vakman met een duidelijke en eerlijke communicatie. De uitdaging bij mij was dat er op verschillende plekken in huis een hoogte verschil aanwezig was. Ramon heeft met zijn expertise dit allemaal weten te verhelpen en er voor gezorgd dat wij nu een mooie geëgaliseerde vloer hebben. Deze vakman kan ik iedereen aan raden. Zeker bij hoogte verschillen weet Ramon wat hij doet.
  • Review door Celina, Aalsmeer
    Beoordeeld op 10 okt 2020

Vloer egaliseren: 55 m2

Goede communicatie en afspraken kwam hij na. Hij was binnen een paar uur klaar met het egaliseren van de vloer beneden en boven (ongeveer 75m2). Boven had hij meer zakken egaline nodig en hij was bang dat het niet in één keer egaal zou worden. Dit bleek inderdaad het geval. Hierdoor hoefden wij de meerprijs van de extra zakken egaline niet te betalen, zodat we dat geld konden gebruiken voor een andere nieuwe vloer.
  • Review door Martijn, Blaricum
    Beoordeeld op 9 okt 2020

Vloer egaliseren: 160 m2

Alles is uitstekend uitgevoerd. Hele fijn en prettige persoon om mee te werken. Wij zijn dik tevreden.
  • Review door Dennis, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 6 okt 2020

Vloer egaliseren: 80 m2

Ramon levert keurig werk, maakt duidelijk afspraken over tijd, materiaal en afhandeling. Zou hem iedereen aanraden!
  • Review door Fred, Houten
    Beoordeeld op 5 okt 2020

Vloer egaliseren: 40 m2

Vandaag de huiskamer en keuken (40 m2) door Ramon laten egaliseren met als resultaat een mooie strakke vloer tegen een hele scherpe prijs. Ook de communicatie was top. Een echte aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 6 sep 2020

Vloer egaliseren: 65 m2

Ramon is een vakman die zijn afspraken nakomt en werk naar tevredenheid levert.
  • Review door ilona, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 28 aug 2020