Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst

Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst beoordelingen (1029)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Vaassen
    Beoordeeld op 29 jun 2013

Renoveren Tuinmuur

Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en afhandeling van de heer Kamphorst. Vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de kosten en uit te voeren werkzaamheden. Deze zijn snel en zeer vakkundig afgehandeld. Daarnaast als (gratis) service ook nog het extra vastmetselen en voegen van enkele losse andere bakstenen. Ik zou iedereen deze betrouwbare vakman aanraden!
    Beoordeeld op 26 jun 2013

14m^2 baksteenstrips voegen

Op zeer korte termijn beschikbaar, keurig op tijd, snel klaar, uitvoeringskwaliteit aangepast aan locatie (achtergevel voegen op 1e verdieping dus niet van dichtbij te zien; ik vond het prima)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 19 jun 2013

Lekkage

Gisteren de klus op werkspot gezet en vanmorgen om half 9 stond hij al op de stoep! Super snel dus, en dat is wel zo fijn als het om lekkage gaat. Verder denkt hij goed met je mee om een passende oplossing te vinden. En ook andere gebreken worden aangekaart. Al met al een aanrader! Nu alleen nog wachten op een flinke hoosbui om te kijken of alles daarwerkelijk waterdicht is... maar ik denk van wel! ;-)
  • Review door Maikel, Soest
    Beoordeeld op 14 jun 2013

Dakgoot schoonmaken en mogelijk lek repareren

Erg goed geholpen met onze problemen en dat nog op een (zonnige) zaterdag ook! Meneer Kamphorst denkt ook goed mee en wees ons op meer kleine gebreken die veel groter hadden kunnen worden.
  • Review door Ludo, Utrecht
    Beoordeeld op 9 jun 2013

Klein lek in dakleer

Man met kennis van zaken. Flexibel en betrouwbaar. Fijn om mee te werken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schalkhaar
    Beoordeeld op 6 jun 2013

7,5m2 gevel renoveren

Prima vakman. Hij heeft ook nog voor een klein extra bedrag wat loodslabben gerepareerd en als service nog wat extra slecht voegwerk gerepareerd.
  • Review door Henk, Hilversum
    Beoordeeld op 23 apr 2013

Reparatie lekkage erker

Weer een tevreden klant van Rob Kamphorst erbij. Gewoon een duidelijk verhaal, normaal tarief, aan afspraak houden en keurig werk leveren. Rob bedankt!
  • Review door ada, Amersfoort
    Beoordeeld op 19 apr 2013

vogelnesten verwijderen en voorkomen

Dhr Kamphorst heeft goed uitgelegd wat hij wilde gaan doen en wilde zoveel mogelijk laten zien. Aangezien het dakwerkzaamheden betrof heb ik natuurlijk niet alles kunnen zien maar ik heb vertrouwen dat hij het goed heeft gedaan. Er is wel €200,00 bijgekomen voor wat meerwerk daar schrok ik wel een beetje van.
  • Review door Jacobus, Deventer
    Beoordeeld op 19 apr 2013

Reparatie scheur in voegwerk

Klussenbedrijf Kamphorst houdt zich keurig aan de afspraken en was op de afgesproken datum en tijd aanwezig. Komt heel betrouwbaar en vakbekwaam over. Het geleverde werk is vakkundig uitgevoerd. Laat na de werkzaamheden de boel netjes en opgeruimd achter. Naast het geleverde werk geeft Kamphorst vrijblijvend advies over eventuele noodzakelijke reparaties. Ik zou deze vakman aan iedereen aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zutphen
    Beoordeeld op 5 apr 2013

Voegen Schoorsteen

snel en goed werk geleverd