Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst

Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst beoordelingen (1029)

• Review door Frans, Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 23 jun 2014

Niet gebruikte schoorsteen verwijderen of goed dichtmaken.

Prima service, geeft goed advies en doet ook nog wat extra's. Constateerde o.a. nog een ander gebrek op het dak en heeft hier (omdat het nog garantie was van een andere leverancier) foto's van gemaakt zodat ik op eenvoudige wijze aan kan geven bij die leverancier wat het defect is. Verder ook nog de dakgoot leeggemaakt!
  • Review door E.J., Soest
    Beoordeeld op 19 jun 2014

Verhelpen lekkage

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 17 jun 2014

Reparatie hoek goot dakkapel

Goede vakman. Kon snel aan de slag. Bij inspecteren dak ook veel andere gebreken aan het dak gezien. Deze meteen tegen meerprijs verholpen.
  • Review door Danny, Deventer
    Beoordeeld op 14 jun 2014

renoveren voegwerk buiten muur

Was voor mij de eerste keer dat ik een klus via Werkspot heb laten uitvoeren. Het is mij goed bevallen, kundige vakman die weet waar hij mee bezig is.
  • Review door Reinier, Arnhem
    Beoordeeld op 12 jun 2014

Lood langs schoorsteen vervangen

Zeer positieve ervaring! Rob Kamphorst kwam een lekkage verhelpen, veroorzaakt door versleten lood bij mijn schoorsteen. Dit is goed en snel vervangen. Ook enkele andere reparaties zijn professioneel uitgevoerd. Rob gaf goed advies en nam ook nog enkele andere zaken (kostenloos) mee. Compliment!
  • Review door Martin, Zwolle
    Beoordeeld op 6 jun 2014

Voegen schoorsteen

Rob heeft bij ons de klus geklaard: voegen schoorsteen en herstellen lood. Dit laatste bleek niet nodig (als opdrachtgever verkeerd ingeschat) en als alternatief kwam hij zelf al met het aanbod in plaats daarvan wat andere zwakke punten in de woning te herstellen. Top! In t algemeen kan ik niets anders geven dan 10-en aangezien hij: - Snel antwoordde op mail/belletje - Duidelijke opdracht omschrijving gaf - Afspraak snel gepland kon worden (flexibel) en dat hij mooi op tijd er kon zijn - Geen verassingen tav offerte/prijs - Meedenken met mij als opdrachtgever en zeker niet te beroerd is net die stap extra te doen - Nam de tijd om vragen te beantwoorden; zo is me nu duidelijk wat de staat van dakpannen, isolatie en deels dakbeschot.is Een iets verzakte uitbouw is iets dat ik dan ook zeker een nieuwe klus die ik toevertrouw aan Rob. Tevens zal ik de buren informeren over hun staat van het voegwerk en doorverwijzen.
  • Review door Annemarie, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 jun 2014

Verwijderen en verplaatsen betonnen draagstenen hek dakterras

Werkt zorgvuldig en maakt de klus netjes af.
  • Review door Merlijn, Doesburg
    Beoordeeld op 23 mei 2014

Reparatie bitumen en loodslabben schuurdak

Rob heeft de klus snel en vakkundig uitgevoerd. Een kleine wijziging in het plan was geen enkel probleem en alles was mogelijk, de factuur daarop gelijk aangepast en geen gedoe. Vervolgens ook nog een algemene check van schoorsteen en goten en bijbehorend advies en kleine reparaties zodat we er weer helemaal tegen aan kunnen voor de komende tijd, voor een volgende klus zeker de juiste keuze!

Bedankt voor de fijne samen werking en de lekkere koffie .

Reactie geplaatst 23 mei 2014
  • Review door Wendela, Utrecht
    Beoordeeld op 9 mei 2014

Vervangen/ repareren latij

De opdracht kon snel uitgevoerd worden. Hij dacht mee en deed er nog een extra klusje bij voor hetzelfde bedrag.
  • Review door Marco, Almere
    Beoordeeld op 7 mei 2014