Aannemersbedrijf El abdi

Aannemersbedrijf El abdi beoordelingen (31)

• Review door Henny
    Beoordeeld op 19 sep 2018

Diverse klussen in en om het huis en schuur verbouwen.

Klusbedrijf El Abdi is echt een aanrader. Heel prettig om mee samen te werken en levert prima kwaliteit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 17 sep 2018

Vervaving dakrand en reparatie

• Review door Katinka, Haarlem
    Beoordeeld op 8 aug 2018

Kastdeurtjes en grotere kastdeur op maat en andere timmerklussen

Youssef heeft in onze woning verschillende timmerklussen gedaan. In drie dagen tijd heeft hij naar zeer grote tevredenheid gewerkt. Communicatie liep ontzettend soepel, Youssef is erg vriendelijk, betrouwbaar en meedenkend, en al het werk ziet er prachtig uit. Ook de prijs was zeer scherp. We waren dusdanig blij met het werk van Youssef dat we hem alvast hebben gevraagd voor wat nieuwe klussen in huis. Een absolute aanrader voor allerlei soorten timmer- en schilderklussen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 14 jul 2018

Appartement witten (+ kleine klusjes)

Ik ben erg blij met Youssef. Hij kon op korte termijn tijd maken en heeft vakwerk geleverd door verschillende klussen te doen (vloer repareren en appartement schilderen). Super blij mee! Bedankt Youssef!
    Beoordeeld op 7 jul 2018

Veranda vervangen 3m2 incl draagbalk

Youssef heeft mooi werk geleverd. Goede communicatie, hij doet wat hij belooft. Hij werkt hard. En prima in de omgang.
    (Bewerkt op 2 aug 2018)
  • Review door N, Haarlem
    Beoordeeld op 1 jul 2018

Lijmresten verwijderen van houten trap

Erg tevreden met het eindresultaat. Youssef heeft de klus naar wens uitgevoerd en was snel klaar en heeft alles opgeruimd. Bij een volgende klus, contacteer ik hem zeker weer. Een vakman!
  • Review door Klant van Aannemersbedrijf El abdi
    Beoordeeld op 6 jun 2018

Gehele huis schilderen, deuren, kozijnen schilderen.

• Review door Athalie, Haarlem
    Beoordeeld op 4 jun 2018

zolder timmeren

Deze timmerman is een echte vakman! Hij werkt netjes en neemt zelf alle materialen mee. Hij kan goed woonwensen vertalen in constructies die ook mooi, creatief en praktisch zijn in de afwerking. Naast de vliering timmerde hij ook een trap op maat en maakte hij de bedombouw. Deze vakman is goed met houtbewerking, electriciteit besteedde hij uit.
  • Review door Terence, Haarlem
    Beoordeeld op 9 apr 2018