A&S stukadoor en schilder

A&S stukadoor en schilder beoordelingen (45)

• Review door Petra, Kortenhoef
    Beoordeeld op 28 mei 2026
    Stucwerk repareren: Schade na verwijderen schoorsteen.
    Fantastisch werk voor een redelijke prijs. Sajad is betrouwbaar, kwam klokslag op tijd, en is een zeer ervaren stukadoor. Hij overlegt goed, gaat dan rustig zijn gangetje, en werkt zeer secuur. Ben heel tevreden en heb ook nog wat geleerd over stucwerk.
    (Bewerkt op 29 mei 2026)
  • Review door S, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 apr 2026
    Behang verwijderen: 5 rooms
    Sajad heeft onze hele woning gestuct en geschilderd. Ook de deuren en kozijnen zijn heel netjes gedaan. Sajad werkt professioneel, denkt graag met je mee en is eerlijk. Ook werkt hij heel netjes en is hij altijd komen opdagen. Hij is niet vies van extra dag werken. Ik raad hem zeker bij iedereen aan. Voor mijn volgende klusjes weet ik Sajad te vinden. Nogmaals bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 2 mrt 2026
    Stucwerk repareren: Gaten of scheuren, Waterschade
    Wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat van de klus! A&S stukadoor en schilder is bij ons langs geweest om waterschade en oude boorgaten te herstellen en de muur daarna te verven. We zijn onder de indruk van het nette resultaat en de vriendelijkheid van zijn service. Indien we in de toekomst een stukadoor nodig hebben, zouden we zeker weer contact met hem opnemen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hillegom
    Beoordeeld op 31 jul 2025
    Stucwerk repareren: Verouderd stucwerk, Gaten of scheuren, Waterschade
    Vanaf de eerste kennismaking met Sajad heel tevreden, snel een offerte gekregen, kon ook snel beginnen met de reparaties aan de muren en daarna uitmuntend schilderwerk. Werkt heel netjes, laat geen rommel achter ruimt alles op. Zeer vriendelijk en betrouwbaar, reageert snel als je een vraag hebt. Absolute aanrader Sajad !
  • Review door Mohammed , Haarlem
    Beoordeeld op 28 jun 2025
    Behang verwijderen: 6 rooms; 200 m²
    Zeer snel geholpen – binnen één dag was alles geregeld, terwijl een eerdere samenwerking hier zelfs in een week niet in slaagde. Enorm tevreden over de service. Zeker een aanrader! Echt hardwerkende jongens.

Hallo Mohammed, ik weet het niet wie de klus voor jou heeft gedaan en jij de mooie review verkeerd voor mij hebt acheter gelaten

Reactie geplaatst 2 nov 2025
  • Review door Shaquille, Almere
    Beoordeeld op 13 mei 2025
    Deuren repareren: 1 deur
    Sajad is een vriendelijke monteur en heeft zeker kennis van zijn vak. Deur en raamkozijn zien er weer strak uit. De schade is volledig verdwenen. Sajad ontzettend bedankt voor je snelle reactie en top werkzaamheden!!!!!!!
  • Review door Daniel, Beverwijk
    Beoordeeld op 10 mei 2025
    Stucwerk repareren: Gaten of scheuren
    Ik zou A&S stukadoor en schilder zeker aanraden. Sajad is vriendelijk en een harde werker. Hij kon snel aan de slag en heeft goed werk geleverd!
  • Review door Maaike Blok, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 apr 2025
    Vernissen of lakken (kozijnen, meubels): Raamkozijnen of deurkozijn...
    In één woord: fantastisch. Sajad is ontzettend kundig, secuur, vriendelijk, pro-actief, betrouwbaar, beleefd en maakt een eerlijke prijs voor ontzettend goed werk. Ik gun iedereen met werkzaamheden thuis een Sajad. Wat een vakman!
  • Review door Lingjian, Woerden
    Beoordeeld op 25 apr 2025
    Behang verwijderen: 2 rooms; 22 m²
    Vriendelijk, het werk is heel mooi opgeleverd! Wij zijn tevreden ermee!