A.M.G Gevelrenovatie

A.M.G Gevelrenovatie beoordelingen (30)

• Review door Ellen , Callantsoog
    Beoordeeld op 21 apr 2024
    Gevel voegen: 50 m²
    Wij waren heel blij met Manuel als voeger. We zochten iemand die mee kon denken met wat er moest gebeuren met de muren van ons huisje. Manuel gaf tips over wat te doen. Dit is heel goed uitgepakt. De muren zien er weer uit als nieuw en dat voor 70 jaar oude muren die veel te voortduren hebben gehad. Manuel kwam zijn afspraken na en hield ons op de hoogte van de werkzaamheden die waren uitgevoerd. Wat wij als heel prettig hebben ervaren. Op de foto’s zie je een voor en na foto.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoorn
    Beoordeeld op 8 feb 2024
  • Review door Hans , Heerhugowaard
    Beoordeeld op 7 feb 2024
    Gevel renovatie: Een deel van het gebouw
    De opdracht aan A.M.G Gevelrenovatie gegund en ze hebben het tot ons volle tevredenheid gedaan. De voorgevel en de bovenverdieping keurig uitgehakt en schoon gespoten en opnieuw gevoegd, het resultaat is geweldig het lijkt wel een nieuw huis en de rommel is netjes opgeruimd. Kortom we zijn er erg blij mee.
  • Review door Paul, Diemen
    Beoordeeld op 20 jan 2024
    Gevel reparatie: 10 m²
    Manuel en zijn team hebben onze voorgevel opnieuw gevoegd, kapotte stenen gerepareerd en schoongemaakt. Wij zijn zeer tevreden over her resultaat en over AMG gevelrenovatie. Zij hebben na iedere klus alles netjes achtergelaten en ook qua communicatie verloopt het prima. Wij raden AMG gevelrenovatie dan ook aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 11 jan 2024
    Gevel reparatie: 5 m²
    Is door misverstand niet langs geweest. Was daarna telefonisch niet bereikbaar.
  • Review door Rik, Bergen
    Beoordeeld op 7 nov 2023
    Gevel renovatie: 70 m²; Hele gebouw
    AMG heeft onze oude gevel uit 1936 volledig gerenoveerd. Kapotte stenen zijn vervangen en scheuren zijn volledig gerepareerd. Het werk is netjes en volgens afspraak gedaan en er zijn zelfs nog wat zaken extra gedaan. Na het plaatsen van onze kozijnen is er nog nazorg belooft om alle kleine zaken nog even bij te werken. Beide mijn buren hebben inmiddels een klus aangevraagd omdat het er zo netjes uitziet. Het contact met Manuel verliep goed en ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 5 okt 2023
    Gevel voegen: 4 m²
    Vlot een afspraak gemaakt. Is twee dagen erna komen kijken. Een bedrag afgesproken en vanmorgen is de klus geklaard.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 22 sep 2023
  • Review door Ernest, Dronten
    Beoordeeld op 18 sep 2023
    Muur voegen: 10 m²
    Alles netjes, snel en vakkundig uitgevoerd. Super tevreden.
  • Review door ariette, Urk
    Beoordeeld op 30 aug 2023
    Gevel reparatie: 15 m²
    Daniel reageerde snel op de geplaatste klus en bood aan dit volgende dag al uit te voeren. Omdat de huidige voeg nog maar 6 jaar oud was kwam het advies alleen herstel uit te voeren i.p.v. de complete voeg te vervangen. Alles is snel en goed en netjes uitgevoerd. Dit is zeker een aanrader.