Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Half miljoen klussen Werkspot.nl lichtpuntje in de bouw

Blog - Half miljoen klussen Werkspot.nl lichtpuntje in de bouw

Half miljoen klussen Werkspot.nl lichtpuntje in de bouw
Vakman en opdrachtgever blij met gereedschap van de toekomst

Tilburg, 31 mei 2012

Vorige week is klusaanbestedingssite Werkspot.nl door de magische grens van een half miljoen geplaatste opdrachten heengegaan. Hiermee is Werkspot.nl niet alleen marktleider, maar ook een van de weinige lichtpuntjes in de bouwsector. Terwijl in de bouwsector veel vaklui worden ontslagen, vinden inmiddels 10.000 vakmannen werk via Werkspot.nl - http://www.werkspot.nl. Op de Werkspot Academie wordt een deel van deze vakmannen, die vaak op grote projecten hebben gewerkt, onderwezen in succesvol online ondernemen in de bouw. Communicatie met de particuliere opdrachtgever is hier een belangrijk onderdeel van. Getuige het grote aantal opdrachten en positieve referenties van consumenten, werpen de trainingsavonden op locatie zijn vruchten af.

Sander Ouwerkerk, CEO van Werkspot.nl: "Ondanks de economisch moeilijke omstandigheden blijft er werk in de bouwsector. Onderhoud aan huizen moet op een bepaald moment gewoon gebeuren en de - over het algemeen - vermogende 50-plussers passen hun huis aan hun nieuwe levensfase aan. Van dat beschikbare werk willen wij zoveel mogelijk via Werkspot.nl laten lopen. Dat doen we door op TV ons concept te blijven communiceren, maar vooral ook door te blijven investeren in de ideale klantervaring van zowel opdrachtgever als vakman".

Aanloop naar de 500.000e opdracht
De 500.000e opdracht is gezet in de categorie 'Tegels zetten'. De ontwikkeling van het aantal geplaatste opdrachten op Werkspot.nl is spectaculair te noemen. In 2005 opgericht, had de klusaanbestedingssite 4 jaar nodig om de eerste 100.000 opdrachten binnen te halen. Nadat het concept echter breder bekend werd gemaakt, onder andere door een TV-campagne, nam het aantal opdrachten een grote vlucht. Zo werd in het daaropvolgende jaar (2010) in één jaar tijd 100.000 opdrachten geplaatst en in 2011 nog eens 200.000 opdrachten. En dan nu in 2012 de 500.000e opdracht.