Focus op de 3 favoriete functies van onze vakmensen

Blog - Focus op de 3 favoriete functies van onze vakmensen

Een "Directe aanvraag", filteren op "Bekijk de opdrachten zonder reactie'' en opdrachten sorteren op ''Aanbevolen voor jou", dit zijn de 3 functies die vakmensen het meest waarderen op ons platform. Ontdek ze in detail in ons artikel en doe er je voordeel mee om jouw kansen op het binnenhalen van opdrachten te vergroten.

1. De ''Directe aanvraag''

Met de "Directe aanvraag" functie kunnen consumenten ervoor kiezen jou te selecteren. Je ontvangt dan een uitnodiging om in contact te komen. Je beslist zelf of je een bericht wilt sturen: ja of nee. Doordat je geselecteerd wordt op basis van je Werkspot profiel, stijgen jouw kansen om opdrachten binnen te halen!

Met de Werkspot app heb je de mogelijkheid om directe aanvragen te weigeren door op "Nee bedankt" te klikken. Bij interesse in de opdracht stuur je een bericht. Ontvang je hierop een antwoord met contactgegevens van de klant? Dan betaal je de leadkosten. Ontvang je niets? Dan betaal je ook niets.

2. De ''Bekijk de opdrachten zonder reactie'' filter

Wees de eerste die reageert op een opdracht! Met deze filter krijg je alleen opdrachten te zien die op dit moment nog geen reactie hebben gekregen van andere vakmensen. Ideaal dus om snel en gemakkelijk een opdracht binnen te halen. Door als eerste te reageren heb jij een voorsprong!

3. Sorteren op ''Aanbevolen voor jou''

Deze optie toont de opdrachten die het meest interessant zijn op basis van jouw voorkeuren, zoals je werkgebied en diensten die je levert. De selectie is gebaseerd op het werk waar je al eerder op gereageerd hebt.

  • Let op: deze optie verschilt van de standaard zoekfunctie "Sorteren op nieuwste" die recent geplaatste opdrachten weergeeft. Probeer gerust zelf met de filters te spelen om je zoekopdrachten te verfijnen.

Kende je deze functies al? Voel je vrij om door het platform te browsen om jezelf vertrouwd te maken en het meeste uit de vele functies van Werkspot te halen!