Woertman Elektrotechniek

Woertman Elektrotechniek beoordelingen (12)

• Review door Michiel, Den Helder
    Beoordeeld op 1 jun 2020

Schakelaars of stopcontacten: 8 stopcontacten; 5 schakelaars; Verpl...

Mike is een topper! Hij is flexibel, communicatie is goed en kwam met spoed een klus doen die goed is uitgevoerd. 5 sterren voor Woertman elektrotechniek.
  • Review door Angela, Broek op Langedijk
    Beoordeeld op 28 mei 2020

Schakelaars of stopcontacten: Installeren

Woertman elektrotechniek heeft een buitenstopcontact en een extra groep geplaatst. Hele goede communicatie, vakwerk, echt heel netjes afgewerkt. Heel leuk contact. Harde werker. Wij zijn echt heel tevreden.
  • Review door Marcel, Zuid-Scharwoude
    Beoordeeld op 26 mei 2020

Schakelaars of stopcontacten: Repareren

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben. Alles verliep volgens plan evenals de communicatie en afspraak. Niets dan lof!
  • Review door Rowena, Alkmaar
    Beoordeeld op 12 mei 2020

Groepenkast installeren of vervangen: 9 groepen; Extra groep instal...

Snelle en vriendelijke service. Vakkundig en duidelijk in communicatie en hanteert een zeer goede prijs. Wij zijn erg tevreden!
  • Review door Dustin, Hoorn
    Beoordeeld op 25 nov 2019

Groepenkast installeren of vervangen: Groepenkast installeren of ve...

Mijn wens was een compleet nieuwe groepenkast. Na goed en vriendelijk contact wist ik snel waar ik aan toe was. Zowel telefonisch als via whatsapp contact gehad en een datum gepland wanneer het mij het beste uitkwam. De monteur kwam netjes op de afgesproken tijd en hij ging rustig aan het werk. Ik kon hem alles vragen over de verbouwing waar ik mee bezig was en hij dacht goed mee en gaf handige tips. Ook zat de nieuwe groepenkast er zeer snel in! Al met al heb ik dus niks te klagen gehad, Top!! bedankt voor je service!!
  • Review door Sjoerd en Ivanna, Alkmaar
    Beoordeeld op 28 aug 2019

Schakelaars of stopcontacten: 3 stopcontacten; Verplaatsen

Mike denkt met je mee en levert topwerk! Hij is direct langsgekomen en heeft ons echt uit de brand geholpen. Het was meer werk dan gedacht, maar Mike (en zijn schoonvader) maakte daar geen probleem van en werkte gewoon tot 19:30 uur door. Heel vriendelijk en behulpzaam. We raden hem bij iedereen aan!
  • Review door I., Alkmaar
    Beoordeeld op 4 mrt 2019

Electra aanleggen op zolder

Niets anders dan lof voor deze jonge vakman! Hij werkt precies, volgens afspraak en communiceert heel helder. Hij heeft mooi werk afgeleverd en zelfs nog wat extra werk verricht.
  • Review door Cor, Broek op Langedijk
    Beoordeeld op 14 jan 2019

Deurbel met camerafunctie plaatsen

Mike Woertman is een sympathieke, nette en vriendelijke vakman. Hij heeft voor mij een deurbel met camerafunctie geplaatst en geïnstalleerd. Deze klus is nauw(keurig) uitgevoerd. De opdracht was conform de prijsopgave. Ik wil hem graag aanbevelen. Met vriendelijke groet, Cor Tromp
  • Review door Jeroen, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 24 dec 2018

Extra stroomgroep plus bekabeling en 1 stopcontact

Deze nog jonge starter gaat een mooie toekomst tegemoet! Alle 5 beoordelingspunten scoort hij uitstekend wat mij betreft !!
  • Review door Sietske, Alkmaar
    Beoordeeld op 25 nov 2018

Gewone lichtschakelaar vervangen voor dimmer

Mike heeft twee schakelaars vervangen voor dimmers, ik ben erg tevreden over zijn werk.