WK Bouwservice

WK Bouwservice beoordelingen (32)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 25 mei 2026

Stucwerk binnen: 160 m² wanden; Hele woning

Goede ervaring, konden snel handelen. Stucwerk ziet er netjes uit. Werk van 34m2 was binnen een dag gereed
  • Review door Dionne, Zuidland
    Beoordeeld op 7 dec 2025

Binnenschilderwerk: 85 m² wanden; 85 m² plafonds; Woonkamer, Gang,...

Kritesh kwam de dag na ons belletje kijken bij ons om een inschatting te maken van de werkzaamheden. De dag erna konden de mannen al beginnen aan de werkzaamheden. Erg prettig dat dit op zo'n korte termijn mogelijk was. In eerste instantie hebben wij Kritesh benaderd voor schilderwerkzaamheden van plafonds en de muren in de woonkamer, maar gaandeweg hebben de jongens veel meer werkzaamheden verricht. Telkens kwamen wij met meer verzoekjes en niets was te gek voor ze! Wij hebben delen van het huis laten stuken door een andere stuker en niets was goed gegaan. De mannen wilde dit heel graag voor ons herstellen en dat hebben zij super goed gedaan. Ook hebben ze uiteindelijk heel de trap en de trapopgang geverfd, helemaal tot in de nok. De jongens werken heel netjes en secuur en wat een verademing vergeleken met de vorige stukadoor. Alles ziet er super mooi uit. Als er iets werd aangegeven wat niet helemaal naar onze zin gedaan was, werd dit ook direct opgelost. Service is fantastisch!
  • Review door Thom Drenth, Sommelsdijk
    Beoordeeld op 11 nov 2025

Stucwerk binnen: 400 m² wanden; 200 m² plafonds; Hele woning

Heren hebben super net werk geleverd. We zijn er heel blij mee. Communicatie goed, werken netjes, zijn flexibel en denken goed mee
  • Review door Boris, Zuidland
    Beoordeeld op 25 sep 2025

Stucwerk binnen: 170 m² wanden; 116 m² plafonds; Hele woning

Prachtig werk geleverd. vlot, netjes en beleefd. Gehele woning laten stucen en het ziet er allemaal fantastisch uit! Onwijs bedankt.

Boris, Dank voor je mooie review en het vertrouwen in ons. Wij hebben met plezier gewerkt .

Reactie geplaatst 4 dec 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Standdaarbuiten
    Beoordeeld op 16 sep 2025

Stucwerk binnen: Een aantal muren verspreid door de woning afhankel...

Ik ben zeer tevreden met het afgeleverde werk. We hebben WK Bouwservice ingehuurd om van een aantal muren het behang te verwijderen en muren te stucen. Nadat ze langs zijn gekomen om het werk op te nemen hebben we een eerlijke prijs gekregen. De communicatie met Bek was goed. De stucers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Het werk is zover ik kan beoordelen netjes uitgevoerd. Bij een volgende klus zal ik ze zeker weer vragen. Bedankt!

Floor,dank voor je mooie review en het vertrouwen in ons. Wij hebben ook met plezier gewerkt en hopen een volgende klus te mogen doen.

Reactie geplaatst 4 dec 2025
  • Review door Autar
    Beoordeeld op 3 sep 2025

Renovatie bad en slaapkamer

Lekkage in mijn badkamer en slaapkamer door WK Bouwservice laten onderzoeken en repareren. De jongens waren snel en goed bereikbaar. Door hun professionaliteit hebben ze de lekkage snel kunnen vinden, en de schade vakkundig opgepakt. WK Bouwservice heeft mijn hele badkamer opnieuw aangelegd en betegeld. De woning opnieuw gestuct en geverfd, circa 500 m2. Alle naden en kieren vond ik heel goed afgewerkt en tevreden met het resultaat. Tot nu toe niet opnieuw de lekkage geconstateerd. Kortom goede service verleend.
    (Bewerkt op 4 sep 2025)

Beste Autar, Dank voor je mooie review en het vertrouwen in ons. Gelukkig is de lekkage verholpen. Wij hebben ook met plezier gewerkt en hopen een volgende klus te mogen doen. Met vriendelijke groet, WK Bouwservice

Reactie geplaatst 25 sep 2025
  • Review door Rob, Voorhout
    Beoordeeld op 29 aug 2025

Stucwerk binnen: Hele woning; 95 m² wanden; 100 m² plafonds

Goede kwaliteit stucwerk. Afspraken worden nagekomen en het werk netjes opgeleverd en achtergelaten. Goede communicatie. Geholpen met oplossingen te bedenken.

Beste Rob, Dank voor je mooie review en het vertrouwen in ons. Wij hebben ook met plezier gewerkt en hopen een volgende klus te mogen doen. Met vriendelijke groet, WK Bouwservice

Reactie geplaatst 25 sep 2025
  • Review door Klant van WK Bouwservice
    Beoordeeld op 15 aug 2025

Bovenverdieping stucen

Wat mij opviel was de fijne communicatie, snel, duidelijk, vriendelijk. Afspraken worden nagekomen en alles kon op korte termijn uitgevoerd worden (daar had ik geluk mee!!) WK Bouwservice werkt verder heel schoon en levert kwaliteit af, wij zijn tevreden!

Dank Gaston.

Reactie geplaatst 18 aug 2025
  • Review door Kelly Duivenvoorden
    Beoordeeld op 14 aug 2025

Totale verbouwing

Kritesch is een enorm fijne aannemer die met je meedenkt. Als iets anders loopt dan verwacht, komt hij met oplossingen. Ze houden zich aan de deadline en gaan als het nodig is tot in de avonduurtjes door. De meeste medewerkers praten slecht Nederlands, maar zelfs dat was geen belemmering. Kritesch was altijd bereikbaar en als je hem belde met vragen kon hij het aan de mannen uitleggen, waardoor alles goed verliep. Ons huis is volledig gesloopt en weer herbouwd door het team van WK Bouwservice, via Instagram is het te volgen en kan je in een soort vlog zien wat ze allemaal gedaan hebben. Bij een volgend project gaan wij zeker weer de mannen van WK Bouwservice inhuren! https://www.instagram.com/huisje.in.lisse/profilecard/?igsh=MWRqZDh5ZG5nM2hxeQ==
    (Bewerkt op 15 aug 2025)
  • Review door Tessa van Nierop, Delft
    Beoordeeld op 14 aug 2025

Stucwerk binnen: Woonkamer, Gang, Keuken; 80 m² wanden; 50 m² plafonds

Betrouwbare Bouwservice die afspraken nakomt. Zelfs om 6:00 sochends contact kunnen hebben voor een spoedklus, gelijk dezelfde ochtend langs gekomen en opdracht kunnen bespreken. Eerst afgesproken over 2 dagen te beginnen, maar na een paar belletjes zelf binnen 1 dag begonnen! Kwaliteit niets op aan te merken en ziet er allemaal strak uit! Werk binnen de beloofde drie dagen gedaan en de dag daarna alle restpunten opgepakt. Respectvol met onze woning en spullen. Niks anders dan lof!
    (Bewerkt op 18 aug 2025)