Vtt Technische Diensten
Vtt Technische Diensten
Beoordeling: 5 van 55517 reviews

Alle reviews (17)

 • Anoniem
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 5 mrt 2022

  Storingherstel van de zonnepanelen

  We hadden storing bij onze zonnepanelen en kwamen in contact met Jan. In zeer korte tijd was er een afspraak gemaakt op korte termijn, heeft hij met veel professionele kennis het probleem in korte tijd kunnen opsporen en herstellen. Ook dacht hij goed mee in verdere mogelijkheden om de opbrengst van de panelen te optimaliseren. Geen vraag was te gek. Top prijs/kwaliteit verhouding.
  (Bewerkt op 7 mrt 2022)
 • Wiebe, Houten
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 1 feb 2020
  Schakelaars of stopcontacten: Installeren
  Jan is een vakman die weet waar jij het over heeft, werkt nauwgezet en maakt duidelijke afspraken. Hij denk mee om zaken op te lossen en geeft eerlijke en duidelijke adviezen. Heeft bij ons extra stopcontacten aangelegd, elektra verlegd (en hij freest zelf de sleuven, lekker makkelijk alles in 1 hand!), kabels getrokken en een nieuwe meterkast ingericht. Geeft adviezen over de keuze van de electra en in ons geval raadde hij aan om zwarte stopcontacten te nemen opeen donkere wand. Daarnaast is Jan ook nog een aardige vent, kortom, een aanrader als je een goede betrouwbare elektricien zoekt
 • Sophie, Houten
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 5 dec 2019
  Schakelaars of stopcontacten: 2 stopcontacten; Repareren
  Bijzonder professioneel en positief. We hebben al aardig wat vakmannen over de vloer gehad met verbouwingen en dergelijke, maar zo goed kom je ze vaak niet tegen. Jan denkt goed mee, is flexibel, werkt erg netjes, heeft een klein wonder verricht bij een onderdeel van de werkzaamheden en werkt ook goed door. Ik heb geen seconde spijt gehad van de keuze om Vtt technische diensten in te huren en deze blijft bij ons zeker eerste keuze hij vervolg electra werk.
 • Marc, Amersfoort
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 25 okt 2019
  Groepenkast installeren of vervangen: 8 groepen; Extra groep instal...
  Jan is een toegankelijke professional. Denkt snel en denkt in oplossingen. Heeft goed meegedacht en een sluitend voorstel neergelegd. De uitvoering was snel en vooral vakkundig. Jan is een fijne persoonlijkheid die makkelijk communiceert. Resultaat is 100% naar tevredenheid. Wat mij betreft aan aanwinst op zijn vakgebied die ik een volgende klus direct zou gunnen!
 • eric, Zeist
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 25 okt 2019
  Schakelaars of stopcontacten: Installeren, Vervangen
  Heel prettige ervaring met Jan, communicatief goed en komt afspraken goed na. Werk wordt netjes gedaan en werkplek wordt schoon en netjes achtergelaten.