Bekijk alle vakmensen

Vreuls Elektro

Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Kerkrade
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Witgoed reparateur

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 51908735

Vreuls elektro is een éénmanszaak en bestaat al sinds 2011. Vreuls Elektro is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf voor bedrijf en particulier. Ik combineer de voordelen van de eenmanszaak (korte lijnen, concurrerende tarieven) met die van een erkend installatiebedrijf. (garantie,kwaliteit,erkenning en zegelrecht) Ik geef 1jaar garantie garantie op al mijn werkzaamheden. Onze werkzaamheden: - Lichtinstallaties - Krachtinstallaties - Zwakstroom installaties - e mobility - Led verlichting - Data installaties Elektra werkzaamheden op maat Voor al onze diensten komen we bij u langs op locatie. Samen kijken we naar de mogelijkheden en bespreken we uw wensen. Aan de hand daarvan maken wij een vrijblijvende offerte voor u op maat. Vreuls Elektro is VCA gecertificeerd. Zo weet u zeker dat onze werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Onze installaties voldoen aan de NEN 1010. Verder zijn wij Sterkin / InstalQ erkend.

Portfolio

Reviews (25)

 • Groepenkast installeren of vervangen: 12 groepen; Groepenkast insta...
  raadt vakman aan
  Prijs/kwaliteit is uitstekend. Alle afspraken zijn nagekomen en zeer goed geholpen door advies geven. Groepenkast is netjes afgewerkt.
  Stramproy
  Stefan Princen
 • Schakelaars of stopcontacten: 2 stopcontacten; Verplaatsen
  raadt vakman aan
  Prettige vakman die met je meedenkt. Vraagt wel voorrijdkosten, dus het eerste uur betaal je 'dubbel'.
  Sittard
  Jolanda Kaatje
  Voorrijkosten vraag ik alleen wanneer het een relatief kleine klus betreft uit de buurt. Ik moest voor een klusje van 2 uur namelijk 1 uur rijden. Als je dan geen voorrijkosten is het niet meer rendabel. ;-)
 • Groepenkast installeren of vervangen: Stopcontacten buiten maken
  raadt vakman aan
  Prima werk verricht, stopcontacten buiten geïnstalleerd en stroom in plafond voor dimmer spotjes. Snel beschikbaar en goede communicatie. Za…
  Lees meer
  Landgraaf
  Irma Kelderman
Bekijk alle reviews