Voegbedrijf Postema

Voegbedrijf Postema beoordelingen (9)

• Review door Fokke, Burgum
    Beoordeeld op 4 mrt 2022
  • Review door K.J.W., Westerbork
    Beoordeeld op 7 jul 2019
    Gevel voegen: 8 m2
    Voegbedrijf Postema heeft bij ons fantastisch werk geleverd. Wij waren zelf niet aanwezig maar bij thuiskomst waren wij aangenaam verrast door het eindresultaat, snelheid en netheid van werken. Echt een vakman, van harte aan te bevelen.
  • Review door M.A., Heerenveen
    Beoordeeld op 15 mei 2019
    Gevel voegen: 13 m2
    Snelle reactie, meedenkend, prima werk, recht door zee
  • Review door Paul, Zuidhorn
    Beoordeeld op 3 dec 2018
    Voegen voorgevel platvol
    Sympathieke man, goed geregeld. Kosten waren uiteindelijk 50 euro hoger dan geraamd maar zeker niet duur en hij had ook nog mijn dakgoot weer wat rechter gebogen dus dat compenseert het prima. Kwaliteit van het werk kan ik zelf moelijk beoordelen maar het ziet er prima strak uit.
  • Review door J.p., Katlijk
    Beoordeeld op 27 jun 2017
    Voegen woonhuis
    Prima werk geleverd. Voorgevel met perfecte snijvoeg en zij en achtergevel veegvoeg. Eerst alles uitgehakt en daarna gevoegd. Postma werkt zeer secuur en netjes , ruimt alle rommel netjes op. Heeft ook nog stenen vervangen en ankers geplaatst in een scheur. Deze man kan perfect voegen!!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Menaam
    Beoordeeld op 24 apr 2017
    Verwijderen zonnebank
    een zeer goede ervaring.
  • Review door Klant van Voegbedrijf Postema
    Beoordeeld op 6 mrt 2017

Voorgevel en schuur uitgehakt,gereinigd en opnieuw gevoegd te Lelystad

Zeer goed! Duidelijk met afspraken maken en komt deze ook na.
  • Review door Lot Lubberink
    Beoordeeld op 2 mrt 2017

Voegwerk hersteld aan beide zijgevels woning. Uithakken,reinigen en een nieuwe daggevoeg erin gezet.

Fijne vakman die meedenkt en afspraken nakomt. Het ziet er weer netjes uit. Voor de voorgevel zullen we hem absoluut weer vragen.
    (Bewerkt op 4 mrt 2017)

Bedankt voor jullie referentie,was een mooi klusje om te doen en jullie bellen maar om de voorgevel want die word nog mooier.

Reactie geplaatst 4 mrt 2017
  • Review door Wichard Oosterga
    Beoordeeld op 1 mrt 2017

Achtergevel uitgehakt,gereinigd en opnieuw gevoegd.

Zeer netjes en provesioneel mijn achtergevel gevoegd ziet er als nieuw uit. Ook netjes alles schoon achtergelaten. Ik zou zeker voegbedrijf postema aanbevelen aan anderen.
    (Bewerkt op 4 mrt 2017)

Bedankt voor je referentie,was een leuke klus.

Reactie geplaatst 4 mrt 2017