Vlaanderen Onderhoud

Vlaanderen Onderhoud beoordelingen (11)

• Review door Carsten , Laren
    Beoordeeld op 2 jan 2024

Dakgoot: 25 m; Installeren

uitstekend vakwerk en zelfs weer en wind getrotseerd. Dank jewel.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huizen
    Beoordeeld op 14 apr 2021

Badkamer: 3 m2; Complete renovatie

Vlaanderen Onderhoud heeft op professionele wijze de werkzaamheden uitgevoerd. De uitgevoerde werkzaamheden hebben betrekking op de verbouwing van een garageruimte met verdieping naar een compacte 2-kamer woning. Vlaanderen Onderhoud heeft o.a. de natte celruimte aangelegd, elektriciteitsleidingen aangelegd alsmede isolatie en stukadoorswerkzaamheden uitgevoerd. De aanvankelijke richtprijs is overigens wel met 36% overschreden, hetgeen deels te maken heeft met uitgevoerde meerwerkwerkzaamheden. Gedurende het verloop van het werk heeft Vlaanderen Onderhoud goede adviezen verstrekt, wat ook een sterk punt van deze ondernemer vormt.
  • Review door Joost, Huizen
    Beoordeeld op 11 apr 2021

Badkamer: 9 m2; Complete renovatie

Werkzaamheden zijn goed en op tijd geleverd. Communicatie was professioneel en afspraken werden nagekomen. Blij met het eindresultaat.
  • Review door Jon, Huizen
    Beoordeeld op 28 aug 2020

Huisrenovatie: Badkamer / Toilet, Kelder

Vlaanderen Onderhoud heeft een aanzienlijke klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. Niet alleen was het leverde werk dik in orde, de aannemer kwam ook met adviezen cq oplossingen voor dilemma's waar ik zelf niet zo een-twee-drie zou zijn uitgekomen. Kortom een stuk vakwerk afgeleverd, waarbij uiteraard de geplande tijdsduur niet werd gehaald en derhalve ook het budget enigszins tekortschoot. Maar dat kwam mede doordat meer zaken zijn aangepakt dan in eerste instantie begroot. Ik kan Vlaanderen Onderhoud aan iedereen aanbevelen.
  • Review door g. westra, Hilversum
    Beoordeeld op 18 aug 2016

Afvoer toilet, waterleidingen en cv aansluiting badkamer aanleggen.

Op alle fronten een aanrader! Uitstekend werk voor een zeer redelijke prijs. Sympathieke man die meedenkt en problemen oplost. Ga hem zeker vragen voor andere klussen.!
  • Review door Wouter, Eemnes
    Beoordeeld op 27 jun 2016

Nieuwe badkamer plaatsen + tegelen

William heeft van onze oorspronkelijk 'woningbouwvereniging badkamer' een frisse moderne badkamer gemaakt. Prachtig geworden, snel werk geleverd en binnen budget. Fijn dat William meedenkt, zeker aangezien het voor ons een eerste grote verbouwing was en we eigenlijk blanco startten aan dit grote project.
  • Review door Steven, Bussum
    Beoordeeld op 18 jan 2016

Vervangen zinken platje

Uitstekend uitgevoerd. Goed contact gehouden over timing van de uitvoering. Prettig in de omgang en goed vakwerk geleverd.
  • Review door Mariska, Muiderberg
    Beoordeeld op 9 aug 2015

Badkuip verwijderen en inloopdouche realiseren.

William is een betrouwbare en aardige aannemer. Hij heeft goed mee gedacht wat heeft geleid tot een goed eindresultaat. En ook nog eens keurig binnen de afgesproken tijd. Er kwamen nog dingen aan het licht met foute aansluiting van de riolering (15 jaar geleden niet vakkundig gedaan! wat tot stankoverlast heeft geleid wat niemand eerder heeft ontdekt!) en dit gaat hij ook nog in orde maken voor mijn ouders die over de 80 jaar zijn! Ik kan William van harte aanbevelen!!En Renée die het tegelwerk heeft gedaan krijgt ook een pluim, want werken in zo'n kleine ruimte vraagt om vakmanschap en dat is het!
  • Review door Bart, 's-Graveland
    Beoordeeld op 29 jul 2015

Vervangen inbouw toilet

Uitstekende vakman, die afspraken nakomt en meedenkt. Erg tevreden en zeker een aanrader!
  • Review door Frederiek, Naarden
    Beoordeeld op 13 mei 2013

dak goot lekt!!

Zeer vriendelijk, snel gerepareerd, goed meegedacht t.a.v. ons budget. Wij gaan de heer Vlaanderen de volgende keer zeker weer vragen.