VITD

VITD beoordelingen (6)

• Review door Janneke, Deventer
    Beoordeeld op 4 mei 2012

Een verwarming verwijderen en afdoppen

Hij was zeer snel ter plaatse en werkte hard. Wij zijn tevreden.
  • Review door Arie, Kampen
    Beoordeeld op 4 apr 2012

gevraagd iemand die 25 m1 zinken goot wil leggen

In Heerde heb ik een kompleet dak vervangen, incl. nieuwe goten. Nerwin heeft voor mij het zinkwerk in de betimmerde goten gedaan, en ik kan niet anders zeggen dan dat het een zeer goede vakman is, oog heeft voor details, en niet eerder weggaat voor het werk echt af is. Een aantal weken later heb ik Nerwin de dakjes van de twee dakkapellen laten dekken met bitumen, en wederom zeer tevreden. Als ik weer een zinkklus of ander dakwerk heb, zal ik zeker Nerwin bellen
  • Review door Kuijper, Schalkhaar
    Beoordeeld op 18 mei 2011

Lekkage dakgoten repareren

Nermin is een echte vakman. Na een goed advies heeft hij uiteindelijk alle dakgoten van ons huis vervangen met nieuw zink. Ook heeft hij nog een paar loodslabben bij de schoorsteen vervangen. Als ervaren klusser kan ik zeggen dat hij goed werk in weinig tijd heeft afgeleverd. Hij is eerlijk en betrouwbaar. Een echte aanrader.
  • Review door Henk, Bathmen
    Beoordeeld op 17 mei 2011

CV-radiatoren installeren

Goede vakman, weet wat hij doen voor een redelijke prijs.
  • Review door Marc, Arnhem
    Beoordeeld op 11 feb 2011

Dakgoten voor en achter vervangen

Vriendelijke mannen. We hebben de klus vorige week aangemeld en de dakgoot zat er een week later op. Vakwerk voor een zeer goede prijs.
  • Review door Pim, Lochem
    Beoordeeld op 21 dec 2010

CV Ketel vervangen en drie radiatoren plaatsen

De werkzaamheden zijn goed en vlot uitgevoerd in een dag. De ketel die op een lastige plek op zolder hing is hoger gehangen. In goed overleg zijn leidingen verlegd naar wens. Twee radiatoren zijn toegevoegd. Na een week is men de installatie komen controleren en zijn de laatste puntjes op de i gezet.