Viking Elektra

Viking Elektra beoordelingen (8)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 24 mrt 2020
    Schakelaars of stopcontacten: 2 stopcontacten; 1 schakelaar; Repareren
    Alles volgens afspraak en keurig werk afgeleverd. Deed ook niet moeilijk toen bleek dat een van de werkzaamheden veel langer duurde dan gepland. Een sympathieke gast, die ik zeker weer zou bellen voor andere klussen.
  • Review door Peter, Leiden
    Beoordeeld op 20 aug 2019
    Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Installeren
    Wilde een stopcontact in de meterkast. Viking Elektra wilde dit wel doen voor een redelijke prijs en had goede reviews. 1e afspraak ging niet door ivm autopech (wat goed gecommuniceerd werd). Maar snel daarna kon t in t weekend gedaan worden. Klus was snel geklaard en t is goed afgewerkt. Ik ben tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 8 jul 2019
    Schakelaars of stopcontacten: 1 schakelaar; Installeren, Vervangen
    Viking Elektra heeft hierbij snel en bekwaam geholpen. De klus bleek moeilijker dan verwacht, maar dit hebben ze toch snel en netjes afgewerkt. Zal Viking Elektra zeker aanbevelen en weer bellen als ik hulp bij electra nodig heb.
  • Review door Rocky zeeman
    Beoordeeld op 28 jun 2019

Buitenstopcontact aanleggen

Ik was op zoek naar iemand die voor mij een buitenstopcontact aan kon leggen. Van de reacties die ik op de klus kreeg, koos ik voor het aanbod van Viking Elektra. Op zich wel spannend, omdat dit bedrijf nog geen reviews had. Maar nadat ik telefonisch contact had met Tauhied kreeg ik er een vertrouwd gevoel bij. Tauhied kwam geinteresseerd over, stelde naar mijn gevoel de goede vragen en dacht goed mee. Er werd een vaste prijs voor de klus afgesproken. Voorafgaand aan het bezoek liet hij netjes weten dat er een kleine vertraging was door file op de weg. Tijdens de klus toonde hij zich een vakman, hij wist waar hij het over had en voerde zijn werk netjes en secuur uit. Hij kwam betrouwbaar en beleefd over. Viking Elektra is een jong bedrijf dat op het eerste gezicht nog wat stappen heeft te maken om te professionaliseren als bedrijf. Uiteindelijk gaat het mij om het geleverde werk en het nakomen van de gemaakte afspraken, dat was in dit geval dik in orde.
  • Review door Roderick
    Beoordeeld op 26 jun 2019

15 lichtpunten installeren

Toen ik materiaal tekort kwam zijn we dat gewoon even met Taudied’s auto gaan halen. Alles netjes en snel geïnstalleerd. Top werk, dankjewel!