Bekijk alle vakmensen

Verspuy Interieur

Beoordeling: 5 van 5553 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in IJmuiden
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Timmerman
 • Stoffeerder

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 34030674

Verspuy Interieur blaast uw meubels nieuw leven in. We zijn gespecialiseerd in het stofferen, repareren en restaureren van al uw zitmeubelen. We doen dit voor particulieren en bedrijven. Altijd 100% prijsafspraken vooraf en daarmee nooit onvoorziene verrassingen achteraf Vakmanschap, vakkundig advies én garantie Kennis van zaken op het gebied van vullingen, duurzaamheid en slijtage Nazorg en garantie (indien nodig) Wij werken uitsluitend met kwaliteits materialen en hoogwaardig koudschuim voor de kussen vullingen en wij verwerken meubelstoffen en meubelleer van bekende merken waaronder Romo fabrics, De Ploeg, Danish Art Weaving, Bute Fabrics, Jab ,Chivasso, Sanderson, Keymer Essential Fabrics, Sunbrella Outdoor, Saum und Viebahn, Kravet ,Robert Allen en vele anderen. Wij bekleden alle soorten meubelen van antiek tot retro tot design van de bekende merken zoalsArtifort,Leolux,Gelderland,Montis,Spectrum,Gispen,Harvink,Jame,Topform enz. De versleten bekleding op bijvoorbeeld uw favoriete fauteuil vervangen we met een prachtige stof van hoogwaardige kwaliteit. En het koudschuim word vervangen voor hoogwaardige kwaliteit voor optimaal zitcomfort. Uiteraard geheel naar uw smaak. Ook hebben wij in het assortiment schitterend fotobehang van Rebel Walls. Wij nodigen u graag uit om de gehele collectie te bekijken in onze interieurwinkel in IJmuiden.

Portfolio

Reviews (3)

 • Oor-fauteuil laten opknappen
  raadt vakman aan
  Wij hebben door Verspuy een oude oor-fauteuil laten opknappen. Het resultaat is prachtig. Een aanwinst gemaakt door vakmensen.
 • Rookstoelen opgeknapt
  raadt vakman aan
  Wij hebben onze twee rookstoelen laten opknappen. Super mooi geworden door goede adviezen, meedenken en vakmanschap!
 • Diverse werkzaamheden
  raadt vakman aan
  Ik doe al een tijdje zaken met Verspuy en elke keer weer ben ik erg blij met het mooie, professionele resultaat. Bedankt voor de klant vrien…
  Lees meer