Verkerk Montage
Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews

• A, Hoofddorp
    Beoordeeld op 7 jun 2020
    Openhaard: Vervangen; Gas als brandstof
    Nieuwe inzethaard, concentische leiding, trekkap, gasleiding en alles eromheen. Raymond en zijn collega hebben goed en mooi werk afgeleverd. Zij waren heel efficiënt en heel relax. Jarenlange ervaring was duidelijk zichtbaar aan werkzaamheden op het dak. De werkplek opgeruimd achtergelaten.
  • Wilco, Zuidoostbeemster
    Beoordeeld op 2 jun 2020
    Dakdoorvoer: Nieuw doorvoerkanaal plaatsen
    Erg blij met het door Verkerk Montage geleverde werk, precies waar ik om had gevraagd! Daarnaast verliep de communicatie prima en is Raymond zelf een heel prettig persoon in de omgang. Kortom, ik zou hem zeker aanraden!
  • Werkspot-gebruiker uit Koedijk, Langedijk
    Beoordeeld op 28 mei 2020
    Gashaard: Reparatie
    Prima ervaring met Raymond. Hij had het probleem snel gevonden. Onderdelen moesten besteld worden maar die waren snel binnen. Wij zijn dik tevreden.
  • Andy, Zuid-Scharwoude
    Beoordeeld op 9 mei 2020
    Openhaard: Reparatie
    Prima advies en mooi werk geleverd!
  • Ilse, Zuidoostbeemster
    Beoordeeld op 8 nov 2019
    Openhaard: Installeren; Hout als brandstof
    Raymond reageert snel en helder. Levert keurig werk af en laat alles netjes achter. De kachel die hij heeft aangesloten brandt erg goed en de pijp heeft hij zeer degelijk bevestigt. Een aanrader dus!
  • Erwin, Hoorn
    Beoordeeld op 8 mei 2019
    Openhaard achterwand reparatie
    Onze openhaard achterwand was kapot. Na 3 verschillende opties en advies van Raymond hebben wij er een revisie inzethaard in laten zetten. Het leuke was dat Raymond onze openhaard 17 jaar geleden ook gebouwd had. Wij zijn super tevreden over het resultaat!!
  • Pieter, Zeist
    Beoordeeld op 7 mei 2019
    Twee rookkanalen aanleggen
    De mannen hebben rustig en deskundig een werk verricht. Keurig volgens afspraak. Ook de werkplek keurig opgeruimd achtergelaten.