VdW Totaalonderhoud

VdW Totaalonderhoud beoordelingen (12)

• Review door Rob, Breda
    Beoordeeld op 29 aug 2025
    Schoorsteen plaatsen: 6 m hoog
    Komt afspreken na. Netjes gewerkt. Klus is in 2024 uitgevoerd....effe gewacht of ie bleef staan :)...
  • Review door Ruud, Goirle
    Beoordeeld op 16 jun 2024
    Schoorsteen renovatie
    Schoorsteen renovatie, Naar tevredenheid uitgevoerd. Keurig volgens afspraak zelfs een datum eerder kunnen komen. Voegen uitgeslepen, nieuw lood aangebracht. Opnieuw gevoegd en geïmpregneerd (dag later) keurig ivm droogtijd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bovenkarspel
    Beoordeeld op 10 jun 2024
    Schoorsteen plaatsen: 9 m hoog
    Klus uitgezet, geaccepteerd en afspraak gemaakt voor een offerte. Vervolgens hele dag gewacht, niemand verschenen en helaas ook geen enkele reactie meer vernomen. Had fijn geweest als men op zijn minst een reactie had gegeven.

Beste, vervelend dat u het zo heeft ervaren vanuit ons perspectief was er helemaal geen klus geaccepteerd en was er alleen een afspraak gemaakt om de klus te bezichtigen. Dag van afspraak heeft een van onze jongens u afgebeld zelf was ik namelijk op een andere klus. Mvg, VdW totaalonderhoud

Reactie geplaatst 10 jun 2024
  • Review door Wim Wiersma , Veldhoven
    Beoordeeld op 31 mei 2024
    Schoorsteen plaatsen: 6 m hoog
    VdW geeft mooi aan wat hij precies doet en wanneer hij de klus komt maken ( weersafhankelijk omdat het op het dak moest gebeuren ) Klus is gedaan en we zijn zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 5 mei 2024
    Dakdoorvoer: Ongebruikte ventilatiepijpjes verwijderen
    VdW totaalonderhoud heeft bij ons ongebruikte ventilatiepijpjes verwijderd. Daarbij hebben we hem gevraagd om naar een lekkage langs de schoorsteen te kijken daaruit is gekomen dat het lood en de voegen en de nok aan renovatie toe waren. Hiervoor is toen een nieuwe datum gepland. Dit is professioneel en snel opgepakt. De communicatie verliep goed en er is meegedacht aan de huidige situatie ivm het vernieuwen van de dakpannen in de toekomst. Wij zouden zeker VDW totaalonderhoud een 3e keer inhuren.
    Beoordeeld op 3 mei 2024
    Schoorsteen plaatsen
    Quincy heeft de schoorsteen gerenoveerd (nieuwe voegen, impregneren etc.). Nette en vriendelijke jongen. Goede en snelle communicatie. Hij geeft goed advies. En voorzover ik nu kan zien (vandaag uitgevoerd) goed werk geleverd. Zou hem zeker weer vragen voor andere klussen.
    (Bewerkt op 28 mei 2024)
  • Review door Judith, Oisterwijk
    Beoordeeld op 20 apr 2024
    Schoorsteen plaatsen: 10 m hoog
    Super aardige gasten en lekker proactief. Denken mee, leveren supergoed en netjes werk af voor een hele nette prijs. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sint-Michielsgestel
    Beoordeeld op 14 apr 2024
    Schoorsteen plaatsen: 10 m hoog
    Goed werk geleverd. Alles duidelijk doorgesproken. Heel prettig contact. Goede kwaliteit prijs verhouding.