Van Oosten Tegel & onderhoudsbedrijf

Van Oosten Tegel & onderhoudsbedrijf beoordelingen (8)

• Review door Marnix de Jong, Den Haag
    Beoordeeld op 21 sep 2024
    Tegels zetten: 7 m²; Muur; Keuken
    De klus is goed verlopen en heel netjes afgerond. Het ging om een keukenwand met een tegel die aandacht voor plaatsen nodig had. Dit heeft Rene straks gedaan! Zeker tevreden! Ook de communicatie verliep fijn.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoeterwoude
    Beoordeeld op 1 apr 2024
    Badkamer: 8 m²; Complete renovatie
    Beste aannemer in tijden! Mannen denken goed mee, werken je niet onnodig (hoog) in de kosten en komen hun afspraken na. Ik kan hun werk ten zeerste aanbevelen. Er kwamen vanuit mijn kant onvoorzien extra werk bij omdat het terugplaatsen van sommige onderdelen lastiger was dan verwacht. Ook hierin waren ze erg begripvol en zochten we samen naar een passende oplossing. Deze was dan ook snel gevonden! Ik zou ze zo weer bellen voor een andere klus👍
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 13 feb 2024
    Tegels zetten: 6 m²; Muur, Vloer; Toilet
    Super en snel tegelwerk in de wc, wordt meegedacht in oplossingen voor een top resultaat. Enige puntje ter verbetering zou zijn afval meenemen.
    (Bewerkt op 6 mrt 2026)
  • Review door Yoeri, Den Haag
    Beoordeeld op 13 jan 2024
    Tegels zetten: 3 m²; Muur; Keuken
    Prachtig resultaat! Zowel het toilet als de achterwand van de keuken zijn keurig opgeleverd. Alle afspraken werden nagekomen, duidelijke communicatie, een aanrader!
  • Review door Caressa, Wateringen
    Beoordeeld op 9 jan 2024
    Tegels zetten: 3 m²; Vloer; Badkamer, Toilet
    Contact verliep heel goed en snel. De wc en douche zijn erg mooi geworden mede dankzij het meedenken. Toppers 👍🏻
  • Review door Jeroen, Wassenaar
    Beoordeeld op 14 dec 2023
    Tegels zetten: 4 m²; schouw open haard; Woonkamer
    Rene Martinus is een rustige vakman die vlot reageert, zijn afspraken nakomt en bovenal heel net werk aflevert. Mijn volgende klus gaat naar hem en ik beveel hem van harte aan.