van Elswijk Klusbedrijf
van Elswijk Klusbedrijf
Beoordeling: 4.6 van 54.65162 reviews

Alle reviews (162)

 • Benjamin, Koog aan de Zaan
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 16 aug 2022
  Bestrating: 5 m²; Tuin of Patio; Klinkers, Tegels
  David en collega kwamen een dag nadat ik de klus had aangevraagd. Ze waren toevallig in de buurt, dus konden na afronding van een andere klus bij ons terecht. Netjes van tevoren laten weten dat ze onderweg waren, communicatief vaardig, goed meedenken over bepaalde keuzes en netjes gewerkt. Ook flexibel met 2 kleine kinderen die mee willen kijken enzo. Meerwerk dat gedaan moest worden werd tegen een eerlijke prijs afgerond, geen gedoe en gesteggel. Ben erg tevreden en raadt ze zeker aan!
 • Kristel, Rijswijk, Gelderland
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 14 aug 2022
  Bestrating: 6 m²; Oprit; Klinkers
  Zelfs tijdens de hittegolf gingen deze kanjers hard aan het werk. Heel netjes afgeleverd. Wij zijn erg tevreden! Wat we erg goed vonden is dat ze een oplossing zochten en daarmee extra werk omdat ze het mooi en goed wilden afleveren.
 • Alberto, Amstelveen
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 12 aug 2022
  Bestrating: 3 m²; Oprit; Bakstenen
  Dave reageerde snel op mijn verzoek en gaf me een offerte op basis van een foto/beschrijving die ik had verstrekt. Dave en zijn partner kwamen op tijd en voltooiden de klus sneller dan ik had verwacht (ondanks de hitte van 31 graden). Hun werk was van hoog niveau en mijn oprit ziet er geweldig uit! Ik zou Van Elswijk Bestratingen elke dag met plezier aanbevelen!
 • Trudy van Heiningen , Nieuwegein
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 11 aug 2022
  Bestrating verwijderen: 15 m²
  Zeer sympathieke jongeman, die snel en adequaat zijn werk heeft gedaan, een aanrader dus.