van de Pol totaalinterieur

van de Pol totaalinterieur beoordelingen (16)

• Review door Sander, Hilversum
    Beoordeeld op 5 okt 2017
    aansluiten
    Prima vent en te vertrouwen. Marien zoals hij heet is inmiddels onze klusjesman geworden. Wij zijn zeer tevreden.
  • Review door Niels, Bilthoven
    Beoordeeld op 6 apr 2017
    Plaatsen badkamer
    Marien heeft bij ons zeer goed werk afgeleverd. Hij heeft vanaf het begin van het proces goed meegedacht over hoe we het beste de badkamer konden plaatsen en ook tijdens de werkzaamheden actief advies gegeven. Marien is bijzonder prettig in de omgang, begrijpt wat je bedoelt en heeft keurig binnen budget en planning de werkzaamheden afgerond. Als gevolg van de positieve ervaring heeft Marien aansluitend ook nog diverse andere werkzaamheden verricht waaronder het vervangen van alle elektra, aansluiten van keukenapparatuur, vervangen van het toilet alsmede diverse sloop- en afwerk werkzaamheden. In de bijlage een aantal foto's van de badkamer (oud en nieuw).
  • Review door Fabian, Almere
    Beoordeeld op 2 jan 2017
    Aansluiten inductie kookplaat
    Super snelle reactie, perfecte service en perfecte communicatie De klus was binnen no time afgerond met een positief resultaat Het feit dat ik op vrijdag 30 dec in de avond een spoed klusje had en het feit dat deze meteen werd gedaan op zaterdag 31 dec was super op die manier konden we goed het nieuwe jaar in!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Woudenberg
    Beoordeeld op 14 mrt 2016
    dakraam plaatsen
    Ondanks tegenslag op diverse punten bleef Marien rustig en goed doorwerken. Fijn dat hij van alle markten thuis is om onverwachte zaken toch mooi op te lossen.
  • Review door Pim, Utrecht
    Beoordeeld op 14 sep 2015
    Verplaatsen van 1 velux raam
    Marien is een betrouwbare vakman die geen half werk levert, maar de klus rustig klaart en daarnaast ook goed advies geeft!
  • Review door W.F., Veenendaal
    Beoordeeld op 27 mrt 2015
    Afsluitbare doorgang (mangat) maken in keldermuur naar kruipruimte...
    Alles dik in orde. Van de Pol is ook een doorzetter. Want hij liet zich niet uit het veld slaan omdat het weghakken van een deel van de keldermuur heel moeizaam verliep. De muur bleek namelijk dikker en van keiharde steen te zijn.
  • Review door Arie, Stuifzand
    Beoordeeld op 8 mrt 2015
    Afzuigkap vervangen
    Erg vriendelijk en probeert snel te helpen. Erg tevreden een aanrader. Heeft bij ons een afzuigkap vervangen voor een zeer nette prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Loosdrecht
    Beoordeeld op 23 feb 2015
    Afvoer afzuigkap incl. koof in keuken maken
    Niet positief. Voor een redelijk simpele klus moest hij meerdere keren terugkomen. Dit kwam door verkeerd meten en een afspraak verkeerd genoteerd hebben waardoor hij later kwam en het niet af kreeg.

Jammer dat deze klant er niet bijgezet heeft dat ik ondanks een kapotte auto toch wel ben gekomen met ander vervoer.

Reactie geplaatst 23 feb 2015