Bekijk alle vakmensen

V&W Elektrotechniek

Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Almere
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Elektricien

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 78598451

Beste opdrachtgevers, Graag wil ik mijzelf en mijn onderneming voorstellen aan jullie.. Ik ben Wikash en ik kom uit regio Almere. Ik ben de eigenaar van V&W Elektrotechniek. V&W Elektrotechniek is onlangs opgericht. Met ruim 10 jaar ervaring in de elektrotechniek heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen.. Ik heb ervaring in de woningbouw en ook in de utiliteit.. Ook heb ik de nodige diploma's op zak( MSI en EMSI). U kunt mij benaderen voor vrijwel alle elektrotechnische opdrachten zoals: het uitbreiden of vervangen van groepenkasten. het aanleggen van aparte groepen( kookgroep, vaatwasser, etc) het uitbreiden van bestaande installaties. Voor complete verbouwingen. Voor het oplossen van storingen aan uw elektrische installatie. Op alle uitgevoerde opdrachten krijgt u garantie. De kernwaardes van mijn onderneming zijn: kwaliteit en vertrouwen!

Portfolio

Reviews (39)

 • Totale installatie nieuwbouw woning
  raadt vakman aan
  Zeer prettig! V&W Elektrotechniek heeft de totale elektra installatie gedaan van van onze nieuwe woning te Almere. Goede prijs, top kwalitei…
  Lees meer
 • Uitbreiding groepenkast en aansluiten saunakachel
  raadt vakman aan
  Vakkundige electricien, werkt snel en netjes, is vriendelijk, oplossingsgericht en komt zijn afspraken na.
 • Schakelaars of stopcontacten: 2 stopcontacten; Installeren, Verplaa...
  raadt vakman aan
  Wikash is een echte vakman. Goede communicatie, denkt mee om de juiste oplossing te vinden en werkt bovendien erg netjes.
  Almere
Bekijk alle reviews