V.O.F. Marmolux

V.O.F. Marmolux beoordelingen (7)

• Review door r. vd berg, Waddinxveen
    Beoordeeld op 6 aug 2013
    Bedrijfsvloer leggen ongeveer 130m2
    Zeer professioneel bedrijf zonder poespas. Prima om afspraken mee te maken en zeer vakkundig gelegd. Voor kwaliteit een zekerheidje. Mijn complimenten
    Beoordeeld op 29 mrt 2012
    Bekleden trap met marmoleum
    Marmolux heeft bij ons 2 trappen "bekleed" met marmoleum, een open en een dichte. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd en zien er fantastisch uit. Marmolux werkt zeer secuur. Alle treden en stootborden zijn opgemeten en opmaat gesneden in de werkplaats van Marmolux. Hierdoor hadden wij geen onnodige troep in huis en zijn de werkzaamheden zeer snel uitgevoerd. De trappen zijn bekleden door twee mannen die zeer. Beide heren werkten zeer netjes en hebben oog voor detail. Ze zijn erg beleefd en je hebt er geen omkijken naar. Nadat de trap bekleed was hebben zijn alles netjes en schoon achtergelaten. Wat wij erg fijn vinden is dat de Marmolux goed telefonisch bereikbaar is dat je altijd een antwoord of oplossing kan verwachten op je vragen. Ook is het fijn dat zij een winkel hebben waar je alle producten kunt zien en aanraken. Ook kregen we stalen mee naar huis om de juiste kleuren te bepalen. Zonder enige twijfel zouden wij Marmolux zo weer in huis halen als we ooit wat anders op de vloer/ trap willen.
    (Bewerkt op 30 mrt 2012)

Bedankt voor jullie referentie

Reactie geplaatst 30 mrt 2012
  • Review door Evelien, Den Haag
    Beoordeeld op 24 feb 2012
    marmoleum leggen en egaliseren
    Ik ben erg tevreden over VOF Marmolux en kan het bedrijf van harte aanbevelen. Marcel en zijn collega waren op tijd aanwezig en zeer vriendelijk in de omgang. Het marmoleum werd vakkundig gelegd, netjes afgewerkt en schoon achtergelaten. Het resultaat mag er zijn: prachtige gangen en keuken. Dank jullie wel Evelien

Evelien bedankt voor je mooie beoordeling!

Reactie geplaatst 24 feb 2012
  • Review door Mickey, Zoetermeer
    Beoordeeld op 14 feb 2012
    Marmoleum op open trap leggen
    Zeer tevreden! Vriendelijke zeer ervaren mensen die met je meedenken en bereid zijn iets extra's te doen! Maar misschien wel het allerbelangrijkste: goed, netjes en proffesioneel werk! Keurig achtergelaten. Zeker een aanrader!
  • Review door Mara, Rotterdam
    Beoordeeld op 11 mei 2011
    Trap bekleden met linoleum
    Vakkundig, prettig, kwaliteit
    (Bewerkt op 18 mei 2011)

beste mevrouw van der Voort bedankt voor uw reactie,wij wensen u veel woonplezier

Reactie geplaatst 18 mei 2011
  • Review door marga, Rotterdam
    Beoordeeld op 10 feb 2011
    marmoleum op tussenverdieping
    we zijn zeer snel en vakkundig geholpen door de mannen van Marmolux Het is te zien dat dit werk voor hun dagelijkse kost is het marmoleum ligt er super strak in ik kan ze van harte aanbevelen

mevrouw wij willen u bedanken voor het vertrouwen en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn

Reactie geplaatst 10 feb 2011