Tuinen die verbazen

Tuinen die verbazen beoordelingen (10)

• Review door Caroline, Vaals
    Beoordeeld op 6 mei 2026

Bestrating aanleggen: Nieuwe installatie; Oprit; 30; Betonklinkers

Excellent communication. Dennis is professional and did an excellent job. We were very happy with the final result.
  • Review door Henk, Brunssum
    Beoordeeld op 22 mrt 2026

Tuinaanleg: 20 m²; Nieuwe tuin aanleggen, Bestaande tuin vervangen

Je enthousiaste en gemotiveerde houding werkten aanstekelijk en leidden tot een prachtig resultaat. Dank je voor je open houding, het meedenken en je goede adviezen. Henk en Truus Bijker.

Graag gedaan! Was gezellig om samen in de tuin te banjeren, de lekkere koffie en lunches ga ik ook missen😄

• Review door John Bongaerts, Bocholtz
    Beoordeeld op 18 mrt 2026

Bestrating aanleggen: Nieuwe installatie; Tuin of patio; 8; Beton

Dennis heeft mooi werk geleverd. Wij zijn super tevreden. En bij Dennis is afspraak is afspraak. Vriendelijkheid en goede communicatie kenmerken hem. We gaan genieten van ons mooie zonneterrasje Dankjewel Dennis

Bedankt voor de mooie review:) Dat zijn inderdaad de normen en waarden waar ik voor probeer te staan! Was een leuke samenwerking en hopelijk tot ziens in de toekomst !

• Review door Klant van Tuinen die verbazen
    Beoordeeld op 4 mrt 2026

Voortuin renoveren

Goed werk geleverd . Ben blij dat alles weer gied uitziet
    (Bewerkt op 9 mrt 2026)

😊😊 graag gedaan!

• Review door Pieter, Maastricht
    Beoordeeld op 3 mrt 2026

Grond afgraven of egaliseren: 1 m²; Waterpas zetten warmtepomp op b...

Vlotte communicatie, oplossingsgericht en goed werk
  • Review door Hugo, Elsloo
    Beoordeeld op 20 feb 2026

Bestrating aanleggen: Nieuwe installatie; Tuin of patio; 8; Kasseien

Dennis is een fijne gast die netjes en vakkundig te werk gaat. Alles wordt keurig overlegd ook als er tussentijds iets aangepast of gewijzigd moet worden. Zeker een aanrader.

Insgelijks! Was een aangename en correcte samenwerking:) hopelijk tot ziens in de toekomst😄

Reactie geplaatst 20 feb 2026
  • Review door Lea Wijshijer, Landgraaf
    Beoordeeld op 18 feb 2026

Funderingen en heiwerken: In overleg

We wilden een tuinhuis plaatsen en zochten in eerste instantie iemand voor de bestrating waarop het tuinhuis gebouwd kon worden. Via Werkspot kwamen we in contact met Dennis. Hij reageerde direct en kon de week erna al beginnen. In eerste instantie heeft hij de bestrating verzorgd als ondergrond voor het tuinhuis. Wij twijfelden over welke tegels wij moesten gebruiken als terras, gelukkig kwam Dennis met het idee om onze kasseien te hergebruiken als terras bij het tuinhuis. Dat pakte erg mooi uit en hij dacht hierin echt goed met ons mee. Vervolgens heeft hij een bestaand pad van kasseien opnieuw gelegd. Alles is netjes uitgevoerd, en allemaal tijdens het koude, natte weer van de afgelopen weken. Dennis is een prettige en betrouwbare vakman. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en raden hem zeker aan!

Heel graag gedaan allemaal:) Jullie bedankt voor het vertrouwen en de fantastische gastvrijheid!☺️

Reactie geplaatst 19 feb 2026
  • Review door Meindert, Valkenburg, Limburg
    Beoordeeld op 9 jan 2026

Vensterbanken plaatsen of vervangen: 1 vensterbank

Heel fijn dat er ook klusbedrijven zijn die tijd maken voor een klein klusje. Heel accuraat en netjes uitgevoerd door een erg leuke en vriendelijke 'proffesionele klusser'. Ik heb nog nooit een scherpere zaagsnede gezien. En, er is zelfs gevraagd of de klus iets eerder op de dag zou kunnen worden uitgevoerd. Daar hadden wij natuurlijk geen bezwaar tegen! Al met al een hele goede ervaring met Tuinen die verbazen.

Hallo Meindert! Ook kleine klusjes doe ik met plezier☺️ Dankjewel voor het schrijven van de mooie review. Grietjes

Reactie geplaatst 9 jan 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Valkenburg, Limburg
    Beoordeeld op 3 jan 2026

Diverse kleine klussen: Afbreken en afvoeren plantenbakken; Planten...

Afspraken nagekomen en top werk verricht.

Fijn dat u tevreden bent! Op naar het volgende projectje :)

Reactie geplaatst 9 jan 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vijlen