TOPRIETDEKKER.NL

TOPRIETDEKKER.NL beoordelingen (13)

• Review door Raymond, Rozendaal
    Beoordeeld op 31 mrt 2021
    Dakrenovatie: 15 m2; Reparatie werkzaamheden; Puntdak
    We hebben Kees leren kennen als een betrouwbare vakman die prettig in omgang is en zich aan de afspraken houdt. Kees hartelijk dank voor het geleverde werk. Klasse. Gr. Raymond en Viola
  • Review door Theo & Marijke, Wapenveld
    Beoordeeld op 6 feb 2019
    Rieten dak opstoppen van aanpikplekken
    Kees is inderdaad 'n Toprietdekker, hij heeft onze rieten kap weer 'n mooie opknapbeurt gegeven, daarnaast ook nog extra service verleend door de ernaast gelegen Hooimijtkap te vrijwaren van mos en bijstoppen van enkele aanpikplekken van de vogels. wij zijn zeer content (Aangezien ik geboren ben in het dorp van de "Contente mens") met de prettige manier van communicatie en door hem uitgevoerde werkzaamheden tegen 'n concurrerende prijs.
  • Review door Ron, Waspik
    Beoordeeld op 6 nov 2018
    reparatie gat rieten dak
    Gat in rieten dak uitstekend gerepareerd, nog wat extra werkzaamheden gedaan en tevens controle op rest van het dak. Fijne kerel ook. Review zegt verder alles.
  • Review door Steve, Prinsenbeek
    Beoordeeld op 30 sep 2018
    Repareren rieten daken Schuurtjes
    Kees van TopRietdekker.nl reageerde snel en gaf na vrijblijvende inspectie een gunstige offerte af. Hij kon snel aan de slag daar het een renovatie betrof met betrekkelijk weinig oppervlak. De werkzaamheden werden netjes en met vakmanschap uitgevoerd en het dak ziet er weer als nieuw uit. Goed advies voor onderhoud, alles netjes opgeruimd. Prettig persoon en Top Rietdekker!
  • Review door J, Halsteren
    Beoordeeld op 27 jun 2018
    Schoonmaken en bijvullen rieten dak 230m2
    Onze daken hadden behoorlijk achterstallig onderhoud opgelopen. Na een advertentie op Werkspot te hebben gezet, zijn wij in contact gekomen met Kees van Ettehoven van Top Rietdekkers.nl. Uit eerdere ervaringen met rietdekkers, was Kees de eerste rietdekker die ons niet het vel over de oren trok wat de prijs betrof. Wij zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. De naam Top Rietdekkers.nl doet Kees van Ettekoven eer aan; want Kees is een TOP Rietdekker die zijn vak verstaat. Kees ie een hele vriendelijke vakman die deskundig en nauwkeurig te werk gaat en alles keurig netjes achter laat. Kees van Top Rietdekkers.nl is een echte aanrader en daarom bevelen we Kees aan een ieder die op zoek is naar een rietdekker, zeer zeker aan. Kees…bij deze….tot de volgende keer, want bij ons komt er geen andere rietdekker meer aan onze daken.
    (Bewerkt op 23 aug 2018)
  • Review door Clare, Nieuwendijk
    Beoordeeld op 3 mrt 2018
    Rieten dak
    Erg goede vakman, duidelijke afspraken En goede service. Wij kunnen toprietdekker zeker aanbevelen!
  • Review door Sara, Witharen
    Beoordeeld op 13 feb 2018
    Riet repareren dak
    Super. Erg vriendelijke vakman die deskundig en nauwkeurig te werk gaat. Snelle en fijne communicatie over geplande werkzaamheden. Heeft nog veel meer gedaan dan eigenlijk afgesproken. Zullen hier in de toekomst zeker weer gebruik van maken!
  • Review door Maretta Bos
    Beoordeeld op 27 nov 2017

Onderhoud rieten dak woonhuis + schuur.

Kees heeft goed werk afgeleverd. Wij zijn uiterst tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding, zeker gezien vanuit eerdere ervaringen met andere vakmannen. Kees werkt zeer netjes. Aan het einde van elke werkdag kregen wij een samenvatting van wat hij allemaal had gedaan, wij werden goed geïnformeerd. Ons dak was behoorlijk verwaarloosd door achterstallig onderhoud maar ziet er nu weer tiptop uit.

Hartelijk dank voor de opdracht, Maretta! Het was fijn om bij jullie aan het werk te zijn. Graag tot ziens!

Reactie geplaatst 27 nov 2017