Top Tuin Service

Top Tuin Service beoordelingen (13)

• Review door Willem, Alkmaar
    Beoordeeld op 23 jun 2016
    Bestrating opnieuw leggen
    Goede ervaring Rekening volgens afspraak Kan mogelijk beter communiceren.
  • Review door Yara, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 23 mrt 2016
    Aanleg onderhoudarme tuin circa 46m2
    Hans en zijn collega's hebben naar tevredenheid onze slecht onderhouden (en dus half dichtgegroeide) voortuin volledig geleegd en een geheel nieuwe onderhoudsvrije voortuin aangelegd in slechts 1,5 dag tijd. Hans en zijn mannen werken netjes en volgens afspraak en maken gebruik van mooie en degelijke materialen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe voortuin en hebben Hans zodoende gevraagd om ook voor de achtertuin een offerte op te stellen.
  • Review door Jeremy, Alkmaar
    Beoordeeld op 3 sep 2015
    Mini voortuin bestraten
    Hans heeft in prima overleg een keurig stukje straatwerk geleverd. Zijn nu in overleg over het plaatsen van een overkapping waar nog een offerte voor volgt. Bedankt, Hans!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 16 jul 2015
    Aanleg tuin 20 m2
    Prima en snel uitgevoerd. Goed meegedacht en resultaat conform afspraak. Zeker een aanbeveling.
  • Review door Chantal, Alkmaar
    Beoordeeld op 5 jun 2015
    Moestuin bestraten en zandbad aanleggen
    Mijn tuinhuisje heeft nu een mooi terras rondom! Top Tuin Service heeft alles netjes geregeld.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 8 okt 2014
    Stenen verleggen, goot om schuur en stuk gras
    Top Tuin Service kwam eerst langs om een vrijblijvende offerte te kunnen maken. Ik vond de website en daarop getoonde tuinen erg mooi en vandaar dat ik de keuze viel voor Top Tuin Service. Ze kwamen op de afgesproken tijd en hebben knap werk afgeleverd. Zie foto. Later Hans nogmaals voor een project ingehuurd, helaas is hij hier zijn afspraken nooit nagekomen. Ik had mooie tuindeuren besteld, maar door dat hij verkeerde sloten erin had gezet, zaten er nu gaten in die er niet in hoefde te zitten met de andere sloten.
    (Bewerkt op 6 aug 2018)
  • Review door Rob, Oudkarspel
    Beoordeeld op 15 sep 2014
    Onkruid verwijderen en schoffelen
    Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Hans van Top Tuin was heel flexibel met de prijsafspraak (uiteindelijk fixed price afgesproken) en er is de hele dag hard gewerkt aan een mooi eindresultaat. Wat goeie tips ontvangen om al te erge woekering verder tegen te gaan. Ik kan Top Tuin derhalve zeker aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 22 aug 2014
    Plaatsen van schutting
    Top Tuin Service heeft bij ons een nieuw schutting en een poort geplaatst. Alles was netjes volgens afspraak gegaan en we zijn zeer tevreden over het resultaat.
  • Review door Carla, Alkmaar
    Beoordeeld op 20 jul 2014
    Vlonder aanleggen
    Goed materiaal geleverd en prima geplaatst!!