Tiny Woods

Tiny Woods beoordelingen (15)

Beoordeeld op 31 aug 2023
    Meubels maken: 1 meubel; Kledingkast
    Prettig contact, wensen in kaart gebracht en uitgevoerd. Prachtige kast aan over gehouden. Erg blij mee!
  • Review door Babs, Utrecht
    Beoordeeld op 24 jul 2022
    Meubels maken: 1 meubel; Kledingkast
    Erik en Amber zijn echte vakmensen en hebben prachtig werk geleverd. Ik zou ze graag nog een keer inzetten voor een klus. Dank!
    Beoordeeld op 25 nov 2021
    Meubels maken: 3 meubels; Kledingkast
    Tiny Woods heeft voor ons prachtige maatwerk kasten gemaakt zowel een garderobe kast, kledingkasten en kastjes voor onder de wastafel in de badkamer. De communicatie verliep helder en duidelijk, ze dachten mee over onze wensen en hebben een mooi ontwerp gemaakt, de plaatsing verliep ook goed en er is erg netjes gewerkt. Wij zijn erg blij dat we voor Tiny Woods hebben gekozen!
  • Review door Maud, Wateringen
    Beoordeeld op 18 aug 2021
    Meubels maken: 1 meubel; Kledingkast
    Erik en Amber hebben een super mooie kast op maat gemaakt. Ze waren snel en duidelijk in de communicatie vooraf, hebben hier netjes alles opgemeten en de kast perfect gemaakt. Tijdens het inbouwen liepen ze tegen een uitdaging aan. Er bleek een grotere bolling in de muur te zitten. Ze hebben ons dit uitgelegd en verschillende oplossingen voorgesteld en het daarmee goed en netjes opgelost. Verder fijne ontspannen mensen om over de vloer te hebben, werken hard en zijn vriendelijk. Een absolute aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 18 mrt 2021
    Meubels maken: 1 meubel; Kledingkast
    Tiny Woods heeft bij ons een kledingkast en knieschotten gemaakt. Ik ben erg blij met het resultaat en tevens ontzettend te spreken over Erik en zijn collega's. Niet alleen over het geleverde werk, maar ook over de manier van communiceren en jullie flexibiliteit!
  • Review door Bert, Benschop
    Beoordeeld op 25 jan 2021
    Meubels maken: Schuifwandkast
    In prima overleg Heeft Tiny Woods voor ons de schuifwandkast prachtig gemaakt. In een bestaand huis komt de maatvoering natuurlijk nauw en dat hebben ze prima gedaan. We zijn er erg tevreden mee!