Thomassen Dakonderhoud

Thomassen Dakonderhoud beoordelingen (4)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 28 mei 2021
    Dak of dakgoot repareren: 1 m2; Dakgoten; Reparaties
    Snel gereageerd, paar dagen later klus geklaard. Foto gemaakt van probleem en foto na reparatie. Vriendelijke jongen. Prijsopgave vooraf. Op zich niet goedkoop, maar geen andere reacties of vergelijking kunnen maken. Gekozen voor de snelle reactie! Pas wanneer het gaat regenen kunnen we zien of het daadwerkelijk 100% dicht is. Gelukkig schijnt nu voorlopig de zon, maar hebben er wel vertrouwen in.
  • Review door Klant van Thomassen Dakonderhoud
    Beoordeeld op 26 mei 2021

Schoorsteen renoveren

Thomassen Dakonderhoud heeft bij mij de schoorsteen gerenoveerd vanwege lekkages. Het voegwerk uitgeslepen en opnieuw gevoegd en het loodwerk van de schoorsteen vernieuwd. Ben er heel erg mee verholpen geen lekkages meer gehad. Perfect geholpen!
    (Bewerkt op 27 mei 2021)
  • Review door Cindy
    Beoordeeld op 25 mei 2021

Bitumen Dak garage

Thomassen dakonderhoud is een goed bedrijf maakt goede afspraken en komt deze ook na... super tevreden over ons nieuwe garage dak!!
    (Bewerkt op 26 mei 2021)
  • Review door Chanity
    Beoordeeld op 25 mei 2021

Lood vervangen van het dakkapel en bitumen dak overlagen dakkapel

Ik kwam via Werkspot in contact met Thomassen Dakonderhoud. Al snel afgesproken voor een dakinspectie die al een paar dagen later plaats kon vinden. Goede uitleg en advies gehad en hebben Thomassen Dakonderhoud de klus laten uitvoeren. Alles weer perfect in orde en naar wens. Top bedrijf!
    (Bewerkt op 26 mei 2021)