The garden manager
The garden manager beoordelingen (7)
Review door Fleur, Schiedam Beoordeeld op 8 jun 2019Beoordeling: 4 van 5Tuin aanleggen: 95 m2; Nieuwe tuin aanleggenLeo van the garden manager heeft samen met Joop een prachtige tuin voor ons aangelegd. Ze hebben hard gewerkt en mooi werk afgeleverd. Foto’s spreken voor zich.Review door Linda, Hendrik-Ido-Ambacht Linda, Hendrik-Ido-Ambacht
Beoordeeld op 3 apr 2019Beoordeling: 5 van 5tuin aanleggen(Bewerkt op 4 apr 2019)Wij hebben door de The Garden Manager onze voor- en achtertuin aan laten leggen. Al vanaf het eerste gesprek spatte de passie voor het vak er vanaf. Leo nam ruim de tijd om de plannen door te spreken en heeft ons zelfs meegenomen naar de kweker om zelf de planten en bomen uit te zoeken. Tijdens de daadwerkelijke aanleg van de tuin (deze was af en toe best afwijkend qua afmetingen) hebben Leo en Joop alles netjes opgelost. De tuin is nog mooier geworden dan vooraf gedacht en we zijn erg blij met het eindresultaat. We zouden The Garden Manager dan ook zeker aanraden!Reactie van de vakman:
De tuin is inderdaad geweldig geworden , wat een mooie ruimte om heerlijk te genieten. Doordat jullie in een bocht wonen loopt de tuin in een punt maar we hebben de ruimte optimaal benut en alles past super. Mooie sierbestrating met speels effect , gave beplanting en bomen dus ga heerlijk genieten van jullie tuin. Nogmaals bedankt voor de goede verzorging , de koffie was heerlijk! Graag tot een volgende keer.
Reactie geplaatst 4 apr 2019Review door Rajesh, Bergschenhoek Rajesh, Bergschenhoek
Beoordeeld op 28 mrt 2019Beoordeling: 2 van 5Kantoorruimte in tuin(Bewerkt op 29 mrt 2019)Kantoor is na behoorlijk wat discussies heel netjes en mooi opgeleverd. Afspraken worden gemaakt met Leo, maar niet goed doorgesproken met Joop wat zorgt voor discussies achteraf. Leo wilt niets in detail specificeren om redenen, maar dat zorgt voor problemen als dingen niet zijn zoals je het in je hoofd heb. Nu waren er afspraken gemaakt voor het afmaken van de tuin na oplevering kantoor. Bereikbaarheid van Leo is waardeloos en heel frustrerend. Afspraken waren niet duidelijk over het afmaken van deze laatste stuk. Na het nodige uitgesproken te hebben, afspraak gemaakt dat we voor het stuk dat niet duidelijk was nog een extra offerte zouden ontvangen. Deze uiteindelijk ontvangen na er zelf achteraan te gaan. Deze bleek te hoog dus gevraagd om dit dan niet te doen, maar wel het stuk nog af te maken zoals initieel afgesproken, maar daar hebben de mannen dan nu ook geen zin meer in, omdat ze al zijn ingeschoten op wat ze oorspronkelijk aan prijs hadden opgesteld.Reactie van de vakman:
Inderdaad hebben we hier een heel mooi en compleet kantoor gerealiseerd. Ik kan helaas niet veel met de kritiek en wellicht is dat maar beter ook. In de afgelopen jaren alleen maar tevreden klanten en dan is het lastig als het een keer zo loopt. Overdag geen overleg mogelijk omdat er niemand aanwezig is , geen technische kennis bij de klant aanwezig waardoor voortgang en uitvoering van het werk altijd reden van discussie moet zijn. Hierdoor volgt s avonds proberen contact op te nemen terwijl ik dan de gesprekken heb met nieuwe klanten en de telefoon op stil heb staan. Dat ik voorzichtig ben met het verstrekken van alle info klopt dit komt voort uit negatieve ervaringen waarbij deze info gedeeld werd om bij vakgenoten een lagere prijs te bedingen. Niets is ons trouwens te veel zelfs niet als er constant wordt gevraagd 'doen jullie dit ook nog even' , 1 bakje koffie in 17 dagen werk had trouwens ook fijn geweest. Maar nogmaals het werk staat er en mooi ook de review is zeker jammer!
Reactie geplaatst 29 mrt 2019Review door Mariska, Sliedrecht Mariska, Sliedrecht
Beoordeeld op 14 dec 2018Beoordeling: 4 van 5Achtertuin - offerte aanvraag(Bewerkt op 19 dec 2018)Onze nieuwbouw woning heeft een mooie voor- en achtertuin gekregen. De schutting was niet goed geplaatst door een andere partij. Leo en Joop hebben dit professioneel voor ons opgelost. Ze hebben ons goed advies gegeven over oa de tegels. We zijn heel erg blij met de overkapping die zij hebben gemaakt. Fijne communicatie en een prettige samenwerking.Reactie van de vakman:
Het was inderdaad fijn om iets te kunnen herstellen van een andere partij en daarna de tuin zorgvuldig op te bouwen met sierbestrating , overkapping , kunstgras en verlichting. Veel plezier in jullie nieuwe woning en vooral met de nieuwe tuin!
Reactie geplaatst 19 dec 2018Review door Fam J. Petersen Fam J. Petersen
Beoordeeld op 16 jan 2018Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 17 jan 2018)leeghalen en aanleggen gehele tuin inclusief sierbestrating , schutting , overkapping en beplanting klant via werkspot!
Vakmanschap is Meesterschap Bij de meeste aanbieders krijg je het gevoel dat zij wel even zullen uitmaken hoe je tuin eruit gaat zien. Zo niet bij deze heren. In een aantal sessies van in toaal zo'n 10 uur wordt het hele plan tot in de details besproken en geoffreerd. In eerste instantie lag het bedrag buiten ons budget maar door creatief om te gaan met onze wensen kwam alles keurig binnen budget en kon ook alles gerealiseerd worden zoals wij het voor ogen haddden. Het meest opvallende aan de uitvoering is dat zowel het construeren van de overkapping als de vormgeving van de tuin volledig uit het hoofd gedaan werden, wat maar weer eens aantoond dat vakmanschap is meesterschap. De beide heren zijn buitengewoon makkelijk in de omgang en wisselen serieuze momenten af met grappen. Bij elke stap in de uitvoering werden wij betrokken wat een goed gevoel geeft dat het uiteindelijk ook jouw eindresultaat is. Petje af voor deze heren en wij raden ze ten zeerste aan als je iets gerealiseerd wil hebben dat One-of-Kind is. Verder verwijzen wij naar de website van de heren www.thegardenmanager.nl en onder de rubriek foto's staat een filmpje van start tot finish.Reactie van de vakman:
Op de website staat niet voor niets het filmpje 'van oerwoud tot en met siertuin" , het was een geweldige ervaring en uitdaging om een heerlijke tuin te maken!
Reactie geplaatst 17 jan 2018Review door Fam. M. Amesz Fam. M. Amesz
Beoordeeld op 15 jan 2018Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 17 jan 2018)leeghalen en aanleggen gehele tuin inclusief sierbestrating , schuttingen , beplanting en facelift bestaande overkapping
Prima, helemaal niks op aan te merken. Goede ervaring, prettige samenwerking en een puik eindresultaat!! Onze voor en achtertuin heeft een echte upgrade gehad...Reactie van de vakman:
Een geweldige verandering van deze tuin en wat een ruimte! Toont aan dat van elke tuin een ruimtelijke oppervlakte kan worden gemaakt voor optimaal genieten.
Reactie geplaatst 17 jan 2018Review door Fam D. van Aken Fam D. van Aken
Beoordeeld op 11 jan 2018Beoordeling: 4 van 5(Bewerkt op 17 jan 2018)leeghalen en aanleggen tuin inclusief sierbestrating , beplanting , verhoogde bak en houten vlonder
Heel goed. Fijne adviezen en niet alleen maar blindelings uitvoeren wat wordt gevraagd. Geeft eerlijke mening daar waar het gevraagde niet 'past'. Biedt daarna goede alternatieven. Er wordt heel netjes gewerkt en ook aan het einde van elke werkdag is alles opgeruimd, zodat het in- en uitlopen van het woonhuis altijd kan zonder vuil mee te nemen. Aanrader!!Reactie van de vakman:
Ook hier van een tuin van 40 m2 een oase van rust en ruimte gemaakt met mooie duurzame materialen. Een heerlijke tuin om van te gaan genieten.
Reactie geplaatst 17 jan 2018