Tegelzettersbedrijf Jonker

Tegelzettersbedrijf Jonker beoordelingen (6)

• Review door Rm, Deventer
    Beoordeeld op 11 mei 2014
    (45 m2) Opzoek naar een tegelzetter voor week 19 (Nieuwbouw / Deven...
    Wouter heeft bij ons ruim 47 m2 vloertegels gelegd. Wouter is een harde en betrouwbare werknemer en werkt netjes. Ter informatie hebben we enkele foto’s toegevoegd. Wij zijn erg tevreden over Wouter en over de vloer en kunnen dan ook niet anders geven dan ruime 10 voor het totale plaatje.
  • Review door Jeroen, Schalkhaar
    Beoordeeld op 3 mrt 2013
    Tegelvloer voor nieuwbouw
    Wouter heeft bij ons keramisch parket gelegd. Hij heeft eerst de vloer bekeken en op basis daarvan advies gegeven voor het vlak maken en leggen van de vloer. Wouter werkt netjes en heeft zijn werk afgestemd met de andere werkzaamheden in de woning. Door een fout bij de tegelleverancier (de verhouding smalle en brede tegels was onjuist) kon de klus niet worden afgemaakt. Wouter is hier flexibel mee omgegaan, waardoor de vloer alsnog voor kerst en binnen budget af was. Ter informatie hebben we enkele foto’s toegevoegd. Wij zijn erg tevreden over Wouter en over de vloer.
  • Review door Charles, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 jan 2013
    toilet tegelen
    Wouter Jonker is zeer zeker een vakman gezien hoe hij ons toilet heeft betegeld en met iedeeen kwam netjes gewerkt en alles op geruimt een aan beveling is zeer zeker op zijn plaats je kunt met een gerust hard deze vakman in schakellen hoog achtend Charles Visser.Amsterdam.
  • Review door Peter, Wenum Wiesel
    Beoordeeld op 10 sep 2012
    Twee gemetselde palen voor oprit
    Wouter heeft de poeren keurig gemetseld voor een nette prijs. Het duurde even voor hij aan het werk ging, maar hij heeft het druk. We waren niet helemaal tevreden over de voegen; dat heeft hij heel netjes opgelost. Het is nu 100% naar onze zin.
  • Review door frank, Zutphen
    Beoordeeld op 31 dec 2011
    betegelen
    Wouter heeft bij ons tegels gelegd van 60-60 centimeter zeer vakkundig gedaan echte vakman harde werker niet te beroerd om iets extra's te doen kom zelf met ideeén prettig in de omgang een echte aanrader ! Zeker voor herhaling vatbaar
  • Review door Jos, Apeldoorn
    Beoordeeld op 11 dec 2011
    renovatie standaard toilet
    De heer Wouter Jonker heeft bij ons in zeer korte tijd de WC compleet gerenoveerd. Hij heeft eerst de WC gestript en de WC daarna compleet vernieuwd. Wanden glad gemaakt en ook nieuw plafond in gelegd ( gipsplaat + stucwerk). De heer Jonker heeft het tegelwerk keurig gedaan en wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Inmiddels is hij ook bij onze zoon aan de gang en hij gaat daar keukenvloer voorzien van tegels.