Terug naar profielBeoordeling: 4.8 van 5 4.8563 reviews
Tegel- en Klussenbedrijf Bart Vogels
Badkamer: 12 m2; Complete renovatie
raadt vakman aanBart is erg prettig om mee te werken. Goede communicatie, goed overleg over wat we wel of niet wilden. Keurig gewerkt, alles netjes opgeruim…Lees meerBestHet renoveren van een badkamer.
raadt vakman aanToen wij onze badkamer wilde renoveren was de vraag wie kan dat maken. De naam Bart Vogels kwam voorbij. Even bellen en een afspraak maken. …Lees meerRenovatie van een badkamer.
raadt vakman aanOmdat we al wat ouder werden besloten we ons appartement aan te passen. Hoe het moest worden zat in ons hoofd met wat krabbels op een kladbl…Lees meerBadkamer renoveren
raadt vakman aanIn november 2017 heeft Bart Vogels met zijn vader Hans en hun team vakmensen mijn badkamer volledig gestript en voorzien van nieuwe tegels e…Lees meerEindhovenGerard VeldmanRenovatie badkamer en wc
raadt vakman aanBart heeft fantastisch werk afgeleverd. Hij werkt erg precies en zet de puntjes op de i. Mijn badkamer en wc zijn er perfect uit. Bart maakt…Lees meerEindhovenJAA HuijbersToilet Renovatie
raadt vakman aanDe communicatie met Bart ging goed. Er was ook snel actie ondernomen zo als mijn wens. Alles wat mijn wensen waren werden ook uitgevoerd en …Lees meerBestMarck van der PostRenoveren badkamer en 2 toiletruimtes
raadt vakman aanZowel mijn badkamer als 2 toiletten waren nu echt wel aan renovatie toe. Via Werkspot vond ik Bart Vogels. Specialist in het plaatsen van te…Lees meerHelmondPaul de Jonge(Ver)plaatsen badkamer
raadt vakman aanOnze ervaring met Tegel- en Klussenbedrijf Bart Vogels is Uitstekend! Het werk is erg goed uitgevoerd en de communicatie was duidelijk e…Lees meerEindhovenNico AkkermanBadkamer renovatie
raadt vakman aanVia werkspot in contact gekomen met Bart Vogels na het lezen van tientallen positieve reviews. Bleek allemaal te kloppen. Bart en zijn team …Lees meerSon en BreugelS. Dirckx