Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
Behangen: 100 m²; Behang aanbrengen
Met Sven afgesproken dat hij 28 maart zou komen behangen. Sven eerder een bericht gestuurd hoeveel ruimte hij nodig heeft om te kunnen behangen, 3 dagen geen reactie, gebeld maar voicemail. Uiteindelijk krijg ik een bericht dat er iets niet klopt want dat wij NIET in zijn agenda staan dus hoe WE dit kunnen oplossen. Een fout kan gebeuren maar dan verwacht ik wel een oplossing, vervolgens krijg ik te horen dat ZZPers ineens €1400 gaan vragen (totaal geen relevante informatie voor mij, wij zitten in een huis zonder behang omdat we overal al het behanng hadden afgehaald, complete chaos zonder oplossing). Zijn eerste reden was dus dat wij niet gepland stonden, zijn tweede reden was dat hij niet werkte en zijn 3e reden was dat hij uitliep, erg ongeloofwaardig dus. Deze man komt zijn afspraken niet na, Komt met 1 oplossing, bevalt die je niet hoor je niets meer en vind dit allemaal doodnormaal.
Deze reactie van sven klopt NIET, hij heeft niets gevraagd en heeft wel wat van mij vernomen
Hallo Kimberly, Jammer je me deze review geeft maar het klopt dat wij gevraagd hebben om de datum te verplaatsen, dit zelfde deed jij in januari. Daarbij heb ik een datum voorgesteld en dit kwam jullie niet uit en kwam jij zelf met het zoeken naar een andere schilder. Ik heb het contact niet verbroken enkel heb ik niks meer van jou vernomen. Gr Sven
Reactie geplaatst 28 mrt 2024