Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Bekijk alle vakmensen

Support Onderhoud

Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Eelde
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Schilder
 • Klusbedrijf
 • Behanger

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 77872061

Support Onderhoud is het kleinschalige schildersbedrijf van Daniël de Vries en Roland Lamein, die door de corona hun bedrijf hebben opgezet. Daniël komt uit de evenementenbranche die momenteel stilligt. Hij verzorgt zelf het administratieve en commerciële gedeelte, zijn compagnon Roland Lamein is de ervaren schilder. Sinds kort is Roland mede eigenaar geworden. Allround schildersbedrijf Support Onderhoud houdt zich voornamelijk bezig met zowel binnen als buiten en binnenschilderwerk, houtrotherstel, behangwerk en overige onderhoudswerkzaamheden. De opdrachtgevers zijn voornamelijk particulieren, maar ook bedrijven kunnen een beroep doen op Support Onderhoud. De schilderswerkzaamheden zijn momenteel vanwege de winterperiode voornamelijk binnen. Het gaat om alle voorkomende werkzaamheden: van sauzen, lakken van deuren tot behangen. Het werk wordt gedaan met de nieuwste technieken. “Wanneer de cliënt contact opneemt bespreken we eerst de klus, maken foto’s, stellen een prijs vast en maken vervolgens de offerte”, legt Daniël de Vries de methode uit. Het is maatwerk; elke klus is weer anders. Roland Lamein is de ervaren schilder. De in Assen woonachtige Lamein heeft eerder tien jaar gewerkt bij een ander schildersbedrijf. “Het leukste aan schilderen is dat je bij mensen komt en er weer een mooi eindresultaat van maakt. Dat geeft voldoening. Verder vind ik het lekker om buiten te werken. Schilderen is secuur werken. Mensen verwachten kwaliteit; het moet er weer spik en span uitzien. Daar zorgen we voor. Materiaal is het belangrijkste. Je kunt nog zo’n goede schilder zijn, als het materiaal niet goed is wordt het niks. We gebruiken ook professionele verf materialen, zodat mensen langer kunnen genieten van mooi schilderwerk. Als leek valt het schilderen tegen”, zegt Lamein die een 2-jarige opleiding heeft gevolgd op de streekschool. Want schilderen is een vak. Het werkgebied is in principe Eelde en omgeving. Globaal in een straal van 50 kilometer.

Portfolio

Reviews (4)

 • 2 muren van behang voorzien
  raadt vakman aan
  Zeker een aanrader. Ze hebben voor me behangt. Snel en vooral de details waren erg goed afgewerkt.
 • Het verwijderen van het oude behang in de slaapkamer en het plakken van nieuw behang.
  raadt vakman aan
  Eerste contact verliep soepel, de gemaakte afspraken zijn nagekomen.
 • Buitenschilderwerkzaamheden uitgevoerd. alles kozijnen en deuren, garagedeur, balkon. Tevens nogal wat houtrot plekken uitgefreesd en uitgerepareerd.
  raadt vakman aan
  Schilderwerk buiten gedaan bij mijn moeder in Paterswolde. Tevens houtrot gerepareerd. Keurige offerte, werd uitstekend op de hoogte gehoude…
  Lees meer
Bekijk alle reviews