Stukadoorsbedrijf Akkermans

Stukadoorsbedrijf Akkermans beoordelingen (5)

• Review door Adrianus, Etten-Leur
    Beoordeeld op 9 apr 2015
    Stuken
    Een aanrader !!! Keurig werk geleverd. Zeer tevreden....
  • Review door Jeroen, Roosendaal
    Beoordeeld op 8 apr 2015
    Wand aan 2 zijden stucen/gladstrijken, 2x11m2.
    Aanrader! Conform afspraak vakkundig werk afgeleverd, we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Een fijne vent die we zeker nog vaker in zullen schakelen.
  • Review door Roy, Drunen
    Beoordeeld op 21 jan 2015
    gipswanden stucen in een kamer
    Wij hebben een zeer goede ervaring met Akkermans Stukadoors bedrijf! Hij kwam netjes op tijd de afspraken verliepen zoals besproken. Ondanks de wanden niet helemaal goed waren heeft hij toch alles heel erg netjes gekregen. WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN MET DIT BEDRIJF! en raden u dan ook aan niet verder te zoeken. Een echte aanrader wat ons betreft de eerst volgende klus weer voor dit bedrijf. Super bedankt en daarom ook gewoon een dikke 10 verdient!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sprundel
    Beoordeeld op 29 dec 2014
    Gezocht all-round stukadoors
    Verwacht u kwaliteit, dan kunt u zeker bij Ivo terecht. Ik ben zelf al meer als 10 jaar stukadoor dus weet ook zeer goed wat kwaliteitswerk is. Na enig telefonisch contact is Ivo op een klus gestart, hij heeft de sleutel van de woning gekregen en is gestart. Netjes op tijd volgens afspraak en ging boven verwachting nog even langer door. Ik ben al bezig om Ivo in te schakelen voor nog meer klussen.
  • Review door Marvin, Roosendaal
    Beoordeeld op 16 dec 2014
    Gipswand stucen zolder zie foto zsm
    Super mooi resultaat! Echt een sterk staaltje vakmanschap. Snel/vakmanschap/prijs kwaliteit en afspraken nakomen. Aanrader mocht je een stukadoor zoeken. Ook het opruimen en schoon werken zijn zeker een pluspunt. Bedankt Ivo voor het geleverde werk. Mochten wij in het vervolg nog een klus hebben dan weten wij je te vinden. Bedankt