Nette offerte, snel ingepland, strak gestuct en schoon gewerkt. Top dus
Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 19 nov 2024
Stucen: 12 m² wanden; Woonkamer
Review door Jeffrey Zingel
Jeffrey Zingel
Beoordeeld op 19 jan 2024
Compleet huis stucen
Snelle reactie, goede prijs, perfect werk, alles keurig netjes in overleg en inmiddels heeft hij mijn 3e huis volledig gestuct bij een volgend project bel ik hem weer.
(Bewerkt op 22 jan 2024)
Review door L.M. vd Brink
L.M. vd Brink
Beoordeeld op 17 jan 2024
Repareren en stucen keukenmuur en plafond
Arnold heeft mijn wankele binnenmuur gerepareerd en de keuken gestuct. Het ziet er weer supernetjes uit! Eerder heeft hij ook mijn nieuwe zolderverdieping heel strak gestuct. Ik beveel hem dan ook van harte aan!
(Bewerkt op 22 jan 2024)
Review door Bas, Maarssen
Bas, Maarssen
Beoordeeld op 17 okt 2022
Stucen: 40 m² wanden; 1 m² plafond; Slaapkamer(s), Gang, Keuken
Arnold is erg vriendelijk en behulpzaam. Kon goed met hem sparren en hij heeft netjes gewerkt.
Review door Maaike, Utrecht
Maaike, Utrecht
Beoordeeld op 18 jun 2021
Stucen: 65 m2 wanden; 40 m2 plafonds
Hele fijne communicatie en goed stucwerk. Vooral de flexibiliteit is erg fijn. Bedankt!
Review door C, Vleuten
C, Vleuten
Beoordeeld op 3 jun 2021
Stucen: 40 m2 wanden; 40 m2 plafonds
Niets dan lof op alle beoordeelde punten. De uitvoering heeft zelfs geleid tot vervolg opdrachten voor de VvE en andere bewoner.
Ik kan dhr Stroet in bijzonder aanbevelen als wat hulp en advies gewenst is.
Review door Fabienne , Utrecht
Fabienne , Utrecht
Beoordeeld op 31 mrt 2021
Stucen: 145 m2 wanden; 69 m2 plafonds
Prettige communicatie, huis zeer snel en vakkundig opgeleverd! Ik zou hem iedereen aanraden!!
Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 11 nov 2019
Stucen: 40 m2 wanden; 50 m2 plafonds
Er was even wat vertraging met het starten van de opdracht, maar toen de klus eenmaal startte ging het allemaal voorspoedig. Ik ben zeer tevreden over hoe de muren en het plafond eruit zien: lekker strak. Ik vind de prijs fair en zal Arnold opnieuw inhuren voor volgende klussen.