Stucen: 65 m2 wanden; 40 m2 plafonds
Hele fijne communicatie en goed stucwerk. Vooral de flexibiliteit is erg fijn. Bedankt!raadt vakman aanUtrechtMaaike De GrootStucen: 40 m2 wanden; 40 m2 plafonds
raadt vakman aanNiets dan lof op alle beoordeelde punten. De uitvoering heeft zelfs geleid tot vervolg opdrachten voor de VvE en andere bewoner. Ik kan dhr…Lees meerVleutenC Van HeterenStucen: 145 m2 wanden; 69 m2 plafonds
Prettige communicatie, huis zeer snel en vakkundig opgeleverd! Ik zou hem iedereen aanraden!!raadt vakman aanUtrechtFabienne GuntersStucen: 40 m2 wanden; 50 m2 plafonds
raadt vakman aanEr was even wat vertraging met het starten van de opdracht, maar toen de klus eenmaal startte ging het allemaal voorspoedig. Ik ben zeer tev…Lees meerUtrechtExterior plastering: 7 m2
Goede communicatie, werkt netjes, top resultaat!raadt vakman aanUtrechtRens MasselinkStuccen plafonds
raadt vakman aanZeer tevreden mee! Arnold is een praktische man die meedenkt in de mogelijkheden om een kamer er beter uit te laten zien. Super eindresultaa…Lees meerUtrechtKeuken/woonkamer stucen
raadt vakman aanArnold heeft onze woonkamer/keuken erg mooi gestuct. Alles mooi strak. Ook in communicatie was het goed, en qua afspraken maken ging het ook…Lees meerUtrechtVioli Moonenstucadoren
raadt vakman aanPrima prijs voor goed werk. We hadden een super ervaring. Er werd vakwerk afgeleverd, en alles werd schoon achter gelaten. Verder ging de co…Lees meerUtrechtMichel den ElzenGlad stucwerk 210m2 wand, 67m2 plafond
raadt vakman aanUitstekend werk geleverd. Erg tevreden. Ook na deze opdracht nog diverse opdrachten met hem geregeld. Altijd topkwaliteit tegen een goede pr…Lees meerVleutenMaurits Terpstrastucwerk keuken en plafond
raadt vakman aanZeer tevreden over Stucadoorsbedrijf Stroet. Arnold heeft op zeer korte termijn alles voor onze verbouwing in orde gemaakt. Zeker aan te bev…Lees meerNieuwegeinSteffen Torn