Stucadoorsbedrijf Stroet
Beoordeling: 4.6 van 54.6593 reviews

• Bas, Maarssen

Beoordeeld op 17 okt 2022
    Stucen: 40 m² wanden; 1 m² plafond; Slaapkamer(s), Gang, Keuken
    Arnold is erg vriendelijk en behulpzaam. Kon goed met hem sparren en hij heeft netjes gewerkt.
  • Maaike, Utrecht

Beoordeeld op 18 jun 2021
    Stucen: 65 m2 wanden; 40 m2 plafonds
    Hele fijne communicatie en goed stucwerk. Vooral de flexibiliteit is erg fijn. Bedankt!
  • C, Vleuten

Beoordeeld op 3 jun 2021
    Stucen: 40 m2 wanden; 40 m2 plafonds
    Niets dan lof op alle beoordeelde punten. De uitvoering heeft zelfs geleid tot vervolg opdrachten voor de VvE en andere bewoner. Ik kan dhr Stroet in bijzonder aanbevelen als wat hulp en advies gewenst is.
  • Fabienne, Utrecht

Beoordeeld op 31 mrt 2021
    Stucen: 145 m2 wanden; 69 m2 plafonds
    Prettige communicatie, huis zeer snel en vakkundig opgeleverd! Ik zou hem iedereen aanraden!!
  • Anoniem, Utrecht

Beoordeeld op 11 nov 2019
    Stucen: 40 m2 wanden; 50 m2 plafonds
    Er was even wat vertraging met het starten van de opdracht, maar toen de klus eenmaal startte ging het allemaal voorspoedig. Ik ben zeer tevreden over hoe de muren en het plafond eruit zien: lekker strak. Ik vind de prijs fair en zal Arnold opnieuw inhuren voor volgende klussen.
  • Rens, Utrecht

Beoordeeld op 27 mrt 2019
    Exterior plastering: 7 m2
    Goede communicatie, werkt netjes, top resultaat!
  • Anoniem, Utrecht

Beoordeeld op 14 sep 2018
    Stuccen plafonds
    Zeer tevreden mee! Arnold is een praktische man die meedenkt in de mogelijkheden om een kamer er beter uit te laten zien. Super eindresultaat.
  • Violi, Utrecht

Beoordeeld op 29 dec 2017
    Keuken/woonkamer stucen
    Arnold heeft onze woonkamer/keuken erg mooi gestuct. Alles mooi strak. Ook in communicatie was het goed, en qua afspraken maken ging het ook soepel. Na een aantal dagen drogen wilden we de stopcontacten er terug op zetten en toen bleek de stuc iets te dik te zijn. Arnold gebeld en dit kwam hij snel (gratis) oplossen. Super tevreden!
  • Michel, Utrecht

Beoordeeld op 6 dec 2017
    stucadoren
    Prima prijs voor goed werk. We hadden een super ervaring. Er werd vakwerk afgeleverd, en alles werd schoon achter gelaten. Verder ging de communicatie prima. Arnold is een vriendelijke man. Top!
  • Maurits, Vleuten

Beoordeeld op 4 sep 2017
    Glad stucwerk 210m2 wand, 67m2 plafond
    Uitstekend werk geleverd. Erg tevreden. Ook na deze opdracht nog diverse opdrachten met hem geregeld. Altijd topkwaliteit tegen een goede prijs.