Bekijk alle vakmensen

Stuc Discounter

Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Medemblik
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Schilder
 • Stukadoor

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 37154434

Wij 'de Stuc Discounter' zijn bekend van TV, zeer ervaren en vooral betrouwbaar. De prijzen die wij vragen zijn 100 % de voordeligste van Nederland. We zijn sindskort ook beschikbaar op Werkspot! Voordelen : Geen lange droogtijden. Geen lange oplevertermijnen. Gratis afplakken woning (geen vloeren) Vrijwel geen terugkomende scheuren in het stucwerk. Streeploos latex spuiten. Direct beschikbaar. Gratis vrijblijvende offerte binnen een dag ! 

Kom niet voor verassingen te staan en zorg dat u op de hoogte bent van de prijs van stucwerk voor uw nieuwbouwwoning. Geen addertjes onder het gras bij ons. Wij pleisteren en latex spuiten bijna 100 nieuwbouwwoningen per jaar ! Velen gingen u voor dus wees snel en laat ons uw woning professioneel opleveren. Neem snel contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Portfolio

Reviews (3)

 • Stucen en schilderen nieuwbouwwoning
  raadt vakman aan
  Stucdiscounter is goed in het stucen van nieuwbouwwoningen. Ze brengen het superdun aan zodat droogtijden kort zijn. Resultaa was prachtig …
  Lees meer
  Utrecht
  Michiel Dirks
 • Spuiten schuine wanden zolder
  raadt vakman aan
  Murat en zijn jongens hebben goed werk geleverd, kon heel snel aan de slag en dacht goed met ons mee.
  Nieuwegein
 • Nieuwbouwwoning in Eemnes volledig wanden/plafonds gestuct en latex gespoten in wit Mat, ook de zolderkappen mooi wit.
  raadt vakman aan
  Zeer goede ervaring, prima werk geleverd - betrouwbaar en een prachtig resultaat! Erg blij met dit bedrijf Stuc Discounter - zeer professio…
  Lees meer
  Fijn om te horen Cora. We zijn blij met u als klant en we willen graag dat u tevreden bent en blijft. En dank voor alle drank en toetjes !!