SteNo Bouw

SteNo Bouw beoordelingen (6)

• Review door Richard, Grootebroek
    Beoordeeld op 26 aug 2020
    Binnenmuur plaatsen: 2 muren; OSB of underlayment of ander soort hout
    Werk is keurig en naar volle tevredenheid uitgevoerd, het zelf aanvoeren van de benodigde artikelen was geen enkel probleem en er werd goed meegedacht bij eventuele problemen. Na de klus bleek het aangelegde elektra punt niet te werken en dit werd vlot en vakkundig opgelost. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor de klus.
  • Review door Tom
    Beoordeeld op 9 okt 2019

Zolder verbouwing

Ik heb vele aannemers gevraagd om een offerte uit te brengen voor onze zolder verbouwing, uiteindelijk 2 mensen op bezoek gehad waarvan alleen SteNo bouw een prijs uitgebracht heeft met een duidelijke offerte. Vervolgens hebben we een datum afgesproken en vertelde men dat het factuur pas na afloop gestuurd zou worden. Ik kan niet anders zeggen als stipt, kwaliteit, en meedenkend. Alles en netjes en exact conform offerte geleverd en er werden goed adviezen gegeven ! Op en top vakmannen !
    (Bewerkt op 10 okt 2019)
  • Review door henk, Hoorn
    Beoordeeld op 9 okt 2019
    Zolder renoveren: schuifdeuren plaatsen onder schuindak, verlaagd p...
    Doorspreken van de werkzaamheden ging op een prettige manier. Opstarten in overleg in een week die ons het beste uitkwam. Nette en prettige samenwerking en zo nodig overleg. Werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd, van goede kwaliteit en alles na afronding opgeruimd. Een dikke 10 Stefan!
  • Review door Miron
    Beoordeeld op 8 dec 2017

maatwerk kast met schuifdeuren gemaakt.

Super blij zijn wij met onze kast met schuifdeuren. Het plan is uitgebreid besproken, alles was mogelijk en daarom helemaal naar wens. De communicatie is goed en levering snel!
  • Review door maarten
    Beoordeeld op 7 dec 2017

kapschuur gemaakt van 3 bij 4 meter.met oude dakpannen en bekleed met zwarte douglas delen.

Prima ervaring gehad met SteNo Timmerwerken, alles werd goed besproken. Ik had oorspronkelijk een iets ander idee maar omdat Stefan even meedacht hebben we bepaalde dingen toch anders gedaan en daar ben ik achteraf helemaal blij mee. Stefan is ook een echte mierenneuker en hij ging niet eerder weg voordat iedereen tevreden was. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat, elke keer als ik er langs loop geniet ik er van. Stefan heeft bij mij al meerdere klussen gedaan waar ik allemaal tevreden over ben. Onlangs had ik wat problemen met mijn huis waardoor de kans op lekkage groot was, 1 belletje naar Stefan en hij had het snel opgelost.
  • Review door mathijs
    Beoordeeld op 5 dec 2017

oude schuur omgebouwd tot kantoor

Stefan is een zeer goeie vakman. Werkt snel maar nauwkeurig! Communiceert goed en komt zijn afspraken na. Hij denk ook goed mee over oplossingen en zegt eerlijk als hij twijfels heeft over onze ideeën, maar voert deze wel uit als wij het toch op die manier willen. En degelijk!! Deze review wil ik afsluiten met een quote van Stefan: “Als ik een dakgoot maak, kun je er in lopen!”
    (Bewerkt op 6 dec 2017)