Steeghs Schilderwerken

Steeghs Schilderwerken beoordelingen (12)

• Review door Marc, Sevenum
    Beoordeeld op 13 sep 2019

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Binnen en buiten; 7 deuren;...

Netjes gewerkt en vrstand van zaken. Bij ons tijdens hitte-golf geschilderd. Dus s'morgens heel vroeg beginnen en dan rond 12:00uur moeten stoppen ivm te snel droge van de verf. Maar het eindresultaat is er niet minder om. Zeer tevreden.
  • Review door Ben, Born
    Beoordeeld op 17 jul 2019

Schilderwerk buiten: Schuur of tuinhuis

Jongstleden heeft Steeghs schilderwerken ons tuinhuis geverfd. Ondanks dat het huis groter en slechter uitzag dan hij verwacht had, heeft die secuur en netjes gewerkt. Rotzooi netjes opgeruimd en meegenomen en niet beroerd om duidelijke tips te geven. Mocht ik in de toekomst weer een schilder nodig hebben dan weet ik wie ik moet bellen.
    (Bewerkt op 23 jul 2019)

Hallo Ben, Bedankt voor de review.

Reactie geplaatst 23 jul 2019
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Venlo
    Beoordeeld op 11 jul 2019

Binnenschilderwerk: 20 m2 wanden

Prima prijs/kwaliteitverhouding en communicatie verliep makkelijk. Wij zullen vaker met deze schilder willen werken.
    (Bewerkt op 16 jul 2019)

Bedankt voor de review

Reactie geplaatst 16 jul 2019
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Venlo
    Beoordeeld op 16 mei 2019

Binnenschilderwerk: 130 m2 wanden; 70 m2 plafonds

Danny Steeghs heeft ons op korte termijn uit de brand kunnen helpen, nadat de oorspronkelijke schilder het liet afweten. Hij is vriendelijk en communiceert goed, hij denkt mee en hij is een echte vakman, die hard werkt en een goed resultaat levert. Wij zijn heel tevreden.
  • Review door Eric, Roggel
    Beoordeeld op 2 mei 2019

Schilderwerk buiten: Kozijnen; 6 kozijnen

Deze schilder (Danny Steeghs) heeft bij ons het schilderwerk zeer goed verzorgt. Afspraken zijn heel goed nagekomen en Danny doet net dat stapje extra voor je om je als klant helemaal tevreden te maken. Nog niet zo lang voor zichzelf begonnen, maar begrijpt helemaal hoe het moet. Goed werk, goede communicatie en een prijs die mooi in mijn budget paste. Ga Danny zeker in de nabije toekomst weer vragen voor de volgende klus. Top!
  • Review door Anita, Tegelen
    Beoordeeld op 25 apr 2019

Binnenschilderwerk: 8 raamkozijnen

Wij zijn heel tevreden over het werk van D.Steegs Ik zal hem zeker aanbevelen Mooi werk geleverd
  • Review door Ron, Venlo
    Beoordeeld op 12 apr 2019

Binnenschilderwerk: Deuren, Kozijnen

Zeer tevreden over het werk en de prijs. Werkt heel netjes en precies en doet het perfect. Het ziet er allemaal weer als nieuw uit. Zeker aan te bevelen. Hoef geen andere meer
  • Review door Andre Franssen
    Beoordeeld op 15 mrt 2019

Woonkamer schilderen

Recent het binnenschilderwerk laten doen door Steeghs Schilderwerken. De woonkamer ziet er weer mooi wit en strak uit. Het viel mij op dat de schilders die bij ons aan het werk waren heel netjes alles afwerkten. Aan mij hebben ze een nieuwe vaste klant.
  • Review door Mark Martens
    Beoordeeld op 13 mrt 2019

Deuren op de eerste verdieping geschuurd, gegrond en afgelakt.

Enorm blij met het eind resultaat. Netjes en volgens afspraak gewerkt. Vriendelijk in de omgang.
  • Review door Jannemiek
    Beoordeeld op 12 mrt 2019

Deuren en kinderkamer geschilderd

Steeghs Schilderwerken heeft de kinderkamer geverfd; drie muren en een plafond gewit en een muur met kleur. Het werk werd snel uitgevoerd. Toen bleek dat er bij een van de muren bruine plekken zichtbaar werden na het schilderen, heeft hij de muur behandeld met een spray en daarna de muur nogmaals gewit. De grens tussen de witte muren en de gekleurde muur is strak gezet. Naast het schilderwerk heeft hij de deuren geschuurd en opnieuw wit gelakt. Ook hier ben ik zeer tevreden over. Al met al raad ik Steeghs Schilderwerken zeker aan.